Βασίλης Αλεξόπουλος -κιθάρα
Τόλης Κουτσογιαννακόπουλος -τύμπανα
Μουσικές βιογραφίες και μικρές αλήθειες τραγουδιστών, καλλιτεχών, μουσικών, στιχουργών, ποιητών και πολλών άλλων ΕΔΩ
Μετά Μεσημβρίαν
Δώδεκα και ένα (Μακρόπουλος)
Δώδεκα και πέντε (Καζαντζίδης)
Μία και μισή (Γονίδη)
Δυόμιση (Γονίδης)
Χαράματα στις τρεις (Βαμβακάρη)
Τρεις η ώρα (Μαρινέλλα)
Τρεις τα ξημερώματα (Καραφώτης)
Τρεις τα μεσάνυχτα (Αδαμαντίδης)
Η ώρα τρεις (Μερκούρη)
Τρεις το χάραμα (Κωστόπουλος)
Τρεις το πρωί (Μαζωνάκης)
Τέσσερις (Μαζωνάκης)
Στις τέσσερις η ώρα (Νταλάρας)
Τέσσερις τα χαράματα (Ζαζόπουλος)
Τέσσερις και μισή (Παπαϊωάννου)
Ξύπνησα πέντε πρωί (Γονίδης)
Ξύπνησα πέντε πρωί (Βαρδής)
Πέντε το πρωί (Πετρέλης)
Ξημερώματα στις έξι (Πανταζής)
Μην με ξυπνάς απ' τις έξι (Στρουμφάκια)
Προ Μεσημβρίας
Κάθε βράδυ στις οχτώ (Δάντης)
Έντεκα παρά (Θεοδωρίδου)
Δώδεκα παρά τέταρτο (Γεωργακοπούλου)
Δώδεκα παρά (Καρράς)
Δώδεκα η ώρα (Παγιουμτζή)
Δώδεκα η ώρα νταν (Κόλλιας)
Δώδεκα (Βίσση)
Μεσάνυχτα - Χαράματα - Ξημερώματα
Στις πρόωρες εκλογές της 10ης Οκτωβρίου του 1993, ο Παπανδρέου, επιστρέφει θριαμβευτικά στην εξουσία με άνετη πλειοψηφία της τάξης του 47%. Αποφασίζεται η μεταστροφή της οικονομικής πολιτικής της χώρας, μπαίνοντας έτσι ουσιαστικά σε πορεία προς την ΟΝΕ. Επίσης, αναγνωρίζεται η γενοκτονία των Ποντίων, δημιουργείται το ΑΣΕΠ (νόμος Πεπονή), ανακοινώνεται το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα Ελλάδας - Κύπρου και επιβάλλεται εμπάργκο στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.
Όμως, η περιπέτεια του σκανδάλου Κοσκωτά και η πολιτική ένταση των περασμένων χρόνων έχουν επιβαρύνει πλέον σοβαρά την υγεία του και στις 21 Νοεμβρίου του 1995 εισάγεται εσπευσμένα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με σοβαρά προβλήματα υγείας (αρχή πνευμονίας). Οι πιέσεις που του ασκούνται τον αναγκάζουν να υπογράψει τον Ιανουάριο του 1996 την παραίτησή του, δηλώνοντας ότι «τα προβλήματα της χώρας δεν μπορούν να περιμένουν». Στις 23 Ιουνίου 1996 ο Ανδρέας Παπανδρέου πεθαίνει μετά από οξύ ισχαιμικό επεισόδιο στο σπίτι του στην Εκάλη και κηδεύεται στις 26 Ιουνίου 1996 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών με τιμές εν ενεργεία αρχηγού κράτους.
Ήταν ίσως ο πολιτικός με τη μεγαλύτερη συμβολή στη διαμόρφωση του πολιτικού και κομματικού συστήματος στη σύγχρονη Ελλάδα. Ανέτρεψε τον κυρίαρχο πολιτικό διαχωρισμό «Εθνικόφρονες-Κομμουνιστές» και στη θέση του επέβαλλε το δίπολο «Δεξιά-Αντιδεξιά». Εκτός όμως από την πολιτική του συχνά απασχολούσε τα ΜΜΕ με την κοινωνική του ζωή, ενώ πτυχές από το προσωπικό «στυλ ζωής» του έγιναν αντικείμενο κριτικής αλλά μίμησης από πολλούς νεοέλληνες (παπανδρεϊσμός).
H Στέλλα Κυπραίου γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε στο Eλληνικό ωδείο Aθηνών ανώτερα θεωρητικά, πιάνο και πήρε το δίπλωμα κιθάρας με Άριστα και πρώτο βραβείο. Με τον Μάνο Χατζιδάκι γνωρίστηκαν το 1979 κι έγινε η μόνιμη συνεργάτης του. Επι σειρά ετών υπήρξε καθηγήτρια κιθάρας και μέλος της Ορχήστρας των Xρωμάτων καθώς και του Mουσικού συνόλου «Mάνος Xατζιδάκις». Είχει δώσει ρεσιτάλ σε πόλεις της Eλλάδας και του εξωτερικού και είχει συνεργαστεί σε ηχογραφήσεις δίσκων και συναυλίες με συνθέτες όπως οι Θεοδωράκης, Mαρκόπουλος, Σαββόπουλος, Ξαρχάκος, Χριστοδουλίδης, Καραΐνδρου, Λεοντής, Kυπουργός, Mαμαγκάκης κ.ά. Με τον Νίκο Μαμαγκάκη συμμετέχει στην ηχογράφηση του δίσκου “Ερωτική μουσική για σόλο κιθάρα” (1981).
Ο σολίστ του μπουζουκιού Γρηγόρης Τζιστούδης γεννήθηκε το 1950 στην Πυλαία στη Θεσσαλονίκης. Σε ηλικία 5 ετών έπαθε πολιομυελίτιδα και έμεινε σε νοσοκομείο για 8 χρόνια. Έμαθε μπουζούκι και έλαβε μέρος σε πολλές συναυλίες, μεταξύ των άλλων στην Ευρώπη, ΗΠΑ, Ασία. Έκανε επτά δίσκους από τους οποίους οι δύο έγινα χρυσοί στη Σουηδία. Έχει γράψει μουσική για θέατρο, κινηματογράφο, ντοκιμαντέρ, τηλεόραση κ.ά. Αναδείχτηκε το 1977 ως ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στη Σουηδία και του απενεμήθη βραβείο από τον Βασιλιά της Σουηδίας.