9/7/13

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΙ & οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του 2011-12

Η ασύλληπτη ιστορία ενός Κράτους-Δολοφόνου!


11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
Πλοίαρχος Ιωαννίδης Ανδρέας, Διοικητής Ναυτικού/ ΓΕΕΦ
Αντιπλοίαρχος Λάμπρου Λάμπρος, Διοικητής της Ναυτικής Βάσης
Αρχικελευστής Κλεάνθους Κλεάνθης, Υπαξιωματικός στη Διοίκηση της Ναυτικής Βάσης
ΕΠΥ Κελευστής Ηρακλέους Μιχάλης, Υπαξιωματικός στη Διοίκηση της Ναυτικής Βάσης
Ναύτης (Εθνοφρουρός) Χριστοφόρου Μιλτιάδης, της Διοίκησης Ναυτικής Βάσης
Ναύτης (Εθνοφρουρός) Χριστοφόρου Χριστάκης, της Διοίκησης Ναυτικής Βάσης
Ναύτης (Εθνοφρουρός) Χαραλάμπους Αντώνης. της Διοίκησης Ναυτικής Βάσης
 Αρχιλοχίας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 3591 Ανδρέας Παπαδόπουλος
Αρχιπυροσβέστης 3311 Γιώργος Γιακουμή
Πυροσβέστης 74 Βασίλης Κρόκος
Πυροσβέστης 2446 Σπύρος Τταντής
Πυροσβέστης 3520 Παναγιώτης Θεοφίλου 
Πυροσβέστης 4829 Αδάμος Αδάμου


by aganaktismenosful·


On 3 October, Polys Polyviou, the independent state-appointed investigator charged to look into potential responsibility by state and other officials leading to the 11 July blast, released a 643-page document detailing his findings of the investigation, concluding that Cypriot president Dimitris Christofias is mainly to blame for the events that led to the explosion. According to the investigation, the president has institutional and very serious personal responsibility for the disaster. The investigator said that the attorney-general should look into the possibility of serious crimes—including manslaughter—being committed by all involved, without exception. The president Dimitris Christofias rejected the results of the investigation, denying any personal responsibility and accusing Mr. Polyviou of exceeding his mandate.


ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΦΩΝΗ ΠΟΛΥ ΠΟΥΒΙΟΥ


Δίδυμα Όνειρα (Αφιερωμένο στους δίδυμους ήρωες Χρίστο και Μίλτο Χριστοφόρου)
https://www.youtube.com/watch?v=GYALTXMdY7U
Στίχοι: Ροδούλα Παπαλαμπριανού
Μουσική: Άριστος Μοσχοβἀκης
Εκτέλεση: Ελένη Δήμου Φωνητικά: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου


Χτυπούν την πόρτα 13 (το ντοκιμαντέρ Αθηνάς Κρικέλη)
https://www.youtube.com/watch?v=zFciNS_yvqo
Της 11 Ιουλίου 2011 πέθαναν 13 ΗΡΩΕΣ
στις 5 Σεπτεμβρίου 2011 πέθανε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


1. Πλοίαρχος Ιωαννίδης Ανδρέας, Διοικητής Ναυτικού/ ΓΕΕΦ,
2. Αντιπλοίαρχος Λάμπρου Λάμπρος, Διοικητής της Ναυτικής Βάσης,
3. Αρχικελευστής Κλεάνθους Κλεάνθης, Υπαξιωματικός στη Διοίκηση της Ναυτικής Βάσης,
4. ΕΠΥ Κελευστής Ηρακλέους Μιχάλης, Υπαξιωματικός στη Διοίκηση της Ναυτικής Βάσης,
5. Ναύτης (Εθνοφρουρός) Χριστοφόρου Μιλτιάδης, της Διοίκησης Ναυτικής Βάσης,
6. Ναύτης (Εθνοφρουρός) Χριστοφόρου Χριστάκης, της Διοίκησης Ναυτικής Βάσης,
7. Αρχιλοχίας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 3591 Ανδρέας Παπαδόπουλος,
8. Πυροσβέστης 74 Βασίλης Κρόκος,
9. Πυροσβέστης 2446 Σπύρος Τταντής,
10. Πυροσβέστης 3520 Παναγιώτης Θεοφίλου,
11. Αρχιπυροσβέστης 3311 Γιώργος Γιακουμή,
12. Πυροσβέστης 4829 Αδάμος Αδάμου. - See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/400891#sthash.JbQU1zeA.dpuf

7 σχόλια:

  1. Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, από την οποία έχασαν τη ζωή τους, εν ώρα καθήκοντος, 13 παλικάρια της Εθνικής Φρουράς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

    Νωπές στη μνήμη όλων παραμένουν οι τραυματικές εμπειρίες.

    Σαν σήμερα, δύο χρόνια πριν, τρεις εκρήξεις, με πιο ισχυρή αυτήν γύρω στις πέντε και μισή το πρωί, στα εμπορευματοκιβώτια που φυλάγονταν στη ναυτική βάση, οδηγούν στο θάνατο αξιωματικούς και υπαξιωματικούς της ΕΦ, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ και στον τραυματισμό δεκάδων άλλων. Η κοινή γνώμη συγκλονίζεται στο άκουσμα της είδησης..

    Χθες, με καθυστέρηση δύο χρόνων, η Πολιτεία αναγνώρισε τη θυσία των 13 θυμάτων στο Μαρί, ανακηρύσσοντάς τους ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιογραφικό Σημείωμα ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Υπουργός Άμυνας
    28/02/2008

    Ο Κώστας Παπακώστας γεννήθηκε στην κατεχόμενη σήμερα Αγία Τριάδα Γιαλούσας της επαρχίας Αμμοχώστου στις 12 Νοεμβρίου 1939.Φοίτησε στην Ανώτατη Σχολή Πολέμου και τη Σχολή Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας και έτυχε μετεκπαίδευσης σε ειδικές αστυνομικές σχολές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Γερμανίας. Υπηρέτησε 18 χρόνια στον Κυπριακό Στρατό και στην Εθνική Φρουρά, φτάνοντας μέχρι το βαθμό του Συνταγματάρχη.

    Το 1973 αποσπάστηκε στο Εφεδρικό Σώμα για την αντιμετώπιση της παράνομης δράσης της Ε.Ο.Κ.Α. Β΄, ενώ κατά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974 ανέπτυξε αντιστασιακή δράση.

    Το 1978 αποσπάστηκε ξανά στην Αστυνομία και συγκρότησε τη Μηχανοκίνητη Μονάδα Αμεσης Δράσης (Μ.Μ.Α.Δ.). Το 1984 διορίστηκε οριστικά στην Αστυνομία με το βαθμό του Ανώτερου Αστυνόμου, φτάνοντας μέχρι το βαθμό του Υπαρχηγού Αστυνομίας. Τον Ιανουάριο του 1996 υπέβαλε την παραίτηση του, διαμαρτυρόμενος για τα κακώς κείμενα στο Σώμα.

    Εξελέγη Βουλευτής Αμμοχώστου με το ΑΚΕΛ στις εκλογές της 26ης Μαΐου 1996 και επανεξελέγη στις εκλογές της 27ης Μαΐου 2001 και της 21ης Μαΐου 2006.

    Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα και αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων-Παθόντων. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα και την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών και Εξαρτησιογόνων Ουσιών, και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Αμυνας και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών.

    Εχει συγγράψει τις μελέτες «Η νομική και ιστορική αλήθεια για το κυπριακό πρόβλημα» (1985) και «Η Τουρκία σήμερα-Τάσεις και προοπτικές» (1985).

    Εχει τιμηθεί από την Κυπριακή Δημοκρατία με τιμητικό δίπλωμα και το Μετάλλιο Αντίστασης για τη δράση του στην προάσπιση της Δημοκρατίας και της νομιμότητας εναντίον του πραξικοπήματος (2004), καθώς και με τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο για τη συμμετοχή του στον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 (2006).

    Συμπλήρωση:ανέλαβε Υπουργός Άμυνας από τον πρόεδρο Χριστόφια, όμως λόγω της λαϊκής κατακραυγής για την τραγωδία στο Μαρί εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.
    Την 9η Ιουλίου 2013 το κακουργιοδικείο Λάρνακας έκρινε τον κ. Παπακώστα ένοχο ανθρωποκτονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΡΚΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ Υπουργός Εξωτερικών - Βιογραφικό Σημείωμα - 03/03/2008

    Ο Μάρκος Κυπριανού γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 22 Ιανουαρίου 1960. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Trinity College του Πανεπιστημίου του Cambridge, από όπου απέκτησε το LL.M στα νομικά με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και το φορολογικό δίκαιο. Ακολούθως, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard, από όπου επίσης πήρε Master στα νομικά με ειδίκευση στο δίκαιο επιχειρήσεων και το φορολογικό δίκαιο. Στη συνέχεια εργάστηκε ως ασκούμενος στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης και έκανε έρευνα στο διεθνές δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Είναι συνδεδεμένο μέλος του American Bar Association, μέλος του Harvard Law School Association of Europe, και μέλος του International Bar Association.

    Επαγγελματική δραστηριότητα
    Από το 1985 μέχρι το 2003 άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου.

    Πολιτική δραστηριότητα
    Μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ), διετέλεσε Πρόεδρος της νεολαίας του, από το 1993 έως το 1997. Από το 1986 είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, και από το 1990 μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Διετέλεσε επίσης μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου από το 1993-1998 και το 2001.

    Από το 1986 έως το 1991 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας. Εξελέγη βουλευτής με το Δημοκρατικό Κόμμα στην εκλογική περιφέρεια της Λευκωσίας στις βουλευτικές εκλογές του 1991, και επανεξελέγη το 1996. Το 2001 εξελέγη για τρίτη φορά βουλευτής και παρέμεινε μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων μέχρι την υπουργοποίηση του το Μάρτιο του 2003.

    Διετέλεσε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος και Αρχηγός της αντιπροσωπείας της Βουλής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ) και μέλος της κυπριακής αντιπροσωπείας στον Κοινοπολιτειακό Κοινοβουλευτικό Σύνδεσμο. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανάπτυξης των «Ακριτικών Περιοχών», Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, καθώς και μέλος άλλων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών.
    Από το 1999 έως το 2003, διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού.

    Ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών την 1η Μαρτίου 2003.

    Με την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου 2004 ορίστηκε ως ο πρώτος Κύπριος Επίτροπος και ασχολήθηκε με θέματα Προϋπολογισμού. Με τον επαναδιορισμό του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 22 Νοεμβρίου 2004, ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο της Υγείας και Προστασίας του Καταναλωτή, μέχρι την υπουργοποίηση του, στις 3 Μαρτίου 2008.

    Συμπλήρωση:
    Ο Μάρκος Κυπριανού λίγες εβδομάδες μετά την φονική έκρηξη στο Μαρί, επιλέγει να παραιτηθεί από υπουργός παρά τις έντονες εκκλησεις του προέδρου Χριστόφια.
    Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας αθώωνει τον ΥΠ.ΕΞ χρησιμοποιώντας ως ελαφριντικόν το ότι "ακολουθούσε εντολές"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΑΒΒΑΣ Υπαρχηγός ΓΕΕΦ -Βιογραφικό σημείωμα

    O Αντιστράτηγος Σάββας Αργυρού γεννήθηκε το 1952 στην Επισκοπή Πάφου. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας 1971-1973 επιλέγηκε Έφεδρος Αξιωματικός και απολύθηκε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Το 1976 διορίστηκε Μόνιμος Ανθυπολοχαγός Πεζικού στον Κυπριακό Στρατό και αποσπάσθηκε στην Εθνική Φρουρά.

    Ο μέχρι πρότινος Υπαρχηγός ΓΕΕΦ Αντ/γος κ. Σάββας Αργυρού δεν έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Ευελπίδων αλλά υπάλληλος του Κτηματολογίου.

    Ο Αργυρού παύθηκε από το υπουργικό συμβούλιο μετά από τις συνεχείς και ογκώδεις διαδηλώσεις "των αγανακτισμένων πολιτών"

    Τελικώς το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, την 9 Ιουλίου 2013 απάλλαξε τον Αργυρού Σάββα λόγω έλλειψεις στοιχείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ποινική δίωξη κατά του πρώην διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Λεωνίδα Παντελίδη, του γενικού διευθυντή του υπουργείου Άμυνας Χρήστου Μαληκκίδη και του συνταγματάρχη Γιώργου Γεωργίου, ζητά ο γενικός εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης.

    Ο κ. Κληρίδης απέστειλε τις σχετικές επιστολές στα αρμόδια τμήματα την περασμένη Παρασκευή, ζητώντας την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον των προαναφερθέντων.
    Υπενθυμίζεται ότι στην απόφαση του Κακουργιοδικείου για την υπόθεση της φονικής έκρηξης στο Μαρί, υπήρξαν σαφείς επισημάνσεις ότι: Αναφορές Λ. Παντελίδη θεωρήθηκαν ότι στερούνται σοβαρότητας, ισχυρισμοί Χρ. Μαληκκίδη κρίθηκαν αναληθείς, ενώ για τον συνταγματάρχη Γεωργίου γίνεται σαφής αναφορά ότι κατέθεσε για να βοηθήσει την υπεράσπιση του καταδικασθέντος υπουργού Κώστα Παπακώστα.

    Πηγή: offsite.com.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΦΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

    Δύο εβδομάδες μετά την απόφαση του κακουργιοδικείου για την τραγωδία στο Μαρί, με την οποία βρέθηκαν ένοχοι τέσσερις από τους έξι κατηγορουμένους, η Νομική Υπηρεσία καταχώρησε έφεση στο Ανώτατο δικαστήριο εναντίον της αθώωσης του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Κυπριανού, καθώς και εναντίον της μερικής αθώωσης δύο αξιωματούχων της Πυροσβεστικής: Τον αναπληρωτή διευθυντή της Υπηρεσίας Χαράλαμπο Χαραλάμπους και τον διοικητής της ΕΜΑΚ Ανδρέα Λοιζίδη.

    Για τον Μάρκο Κυπριανού η έφεση αφορά στην αθώωσή του στην κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και συμπεριφοράς.

    Για τους Χαράλαμπο Χαραλάμπους και Ανδρέα Λοιζίδη η έφεση στρέφεται εναντίον της αθώωσής τους στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ωστόσο, οι δύο τελευταίοι βρέθηκαν ένοχοι στην κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και συμπεριφοράς.

    Μιλώντας στο Mega ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης επιβεβαίωσε ότι η νομική υπηρεσία καταχώρησε έφεση, ενώ υποστήριξε ξεκάθαρα ότι τα δυο μέλη της πυροσβεστικής θα έπρεπε να βρεθούν ένοχα και για ανθρωποκτονία.

    Πηγή: livenews.com.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κόρη του Πλοιάρχου Α. Ιωαννίδη, Κυριακή

    “Αγαπητέ Χρίστο, τους τελευταίους 21 μήνες γινόμαστε, όχι απλώς δέκτες μηνυμάτων, αλλά στόχος άρθρων, ομιλιών και συνεντεύξεων δύο εφημερίδων, ολόκληρου κόμματος, κοτζάμ πρώην προέδρου, της οικογένειας και των δορυφόρων του, οι οποίοι καταφέρονται εναντίον της οικογένειάς μου, ακόμη και εναντίον του δολοφονηθέντος ήρωα πατέρα μου, ρίχνοντας λάσπη και εκφέροντας μη τεμκηριωμένες απόψεις βουτηγμένες στην άγνοια και στο μίσος που οι Ερινύες της 11ης Ιουλίου προξενούν. Παραπονιέσαι γιατί γίνεσαι στόχος. Μα, αγαπητέ μου, γίνεσαι στόχος και δέχεσαι ‘μηνύματα μίσους, βρισιών, ακόμα και απειλών κατά της ζωής σου’ γιατί προκαλείς. Τι να πούμε κι εμείς που χωρίς να προκαλέσουμε έχουμε γίνει εδώ κι αρκετό καιρό στόχος; Εμείς, τα θύματα της πολιτικής απερισκεψίας και ανευθυνότητας της διακυβέρνησης του πατέρα σου και των όσων είχε διορίσει. Εδώ απειλούν ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους, που προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση της φονική έκρηξης, που ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη και απορείς εσύ, γιατί σε απειλούν; Που με τόσο θράσος εν μέσω οικονομικής κρίσης -απόρροια κι αυτή της καταστροφικής διακυβέρνησης του πατέρα σου-, αντί να ‘κρύψεις’, βγαίνεις δημοσίως και προκαλείς την κοινή γνώμη; Αρκετά σας ανεχτήκαμε. Ανεχόμαστε καθημερινά τις συνέπειες της διακυβέρνησής σας. Και θα τις ανεχόμαστε όσο ζούμε. Δεν ακούσαμε ‘συγγνώμη’, δεν ακούσαμε το ‘mea culpa’. Άνθρωποι είμαστε όμως. Μη συνεχίζετε να προκαλείτε και να έχετε την απαίτηση να συνεχίσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και κύριοι. Πάν μέτρον άριστον, φίλτατε.
    Όσο για το φασισμό που αναφέρεις, δεν αντιλήφθηκα ακριβώς πού εντοπίζεις το φασισμό. Γιατί αν δεν ήταν η σύλληψη του αδερφού μου Νικόλα στην επιτροπή Πολυβίου φασισμός, αν δεν ήταν η μη καταβολή του μισθού του πατέρα μου ήδη από τον Ιούλη (‘αφού σκοτώθηκαν, δε δούλεψαν τον Ιούλη’) φασισμός, αν δεν ήταν η ρίψη στα σκουπίδια του πορίσματος Πολυβίου, που οι ίδιοι διορίσατε, φασισμός, αν δεν ήταν η περιφρόνηση 10 δολοφονηθέντων νεκρών με την μη παρουσία σας στις κηδείες φασισμός (οι 3 επρόσκειντο στην ιδεολογία του κόμματος άλλωστε κι έτσι διαχωρίσαμε τους νεκρούς σε ΑΚΕΛικούς και μή), αν δεν ήταν η παραμονή στον προεδρικό θώκο χωρίς ένα συγγνώμη φασισμός, αν δεν ήταν η αστυνομική φρουρά έξω από το προεδρικό φασισμός, αν δεν ήταν η προσπάθεια αμαύρωσης της μνήμης των νεκρών φασισμός, τότε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ; Μήπως είναι οι βρισιές των αγανακτισμένων πολιτών φασισμός; Μήπως είναι το δάκρυ του 2χρονου που του σκοτώσατε τον πατέρα του φασισμός; Μήπως είναι η κραυγή της χαροκαμένης μάνας φασισμός; Μήπως είναι η απελπισία και η απόγνωση λόγω της καταστροφής της οικονομίας φασισμός; Όπως έχω ήδη πει στον πατέρα σου, το να σε απειλούν και να σε χαρακτηρίζουν ‘δολοφόνο’, για παράδειγμα, δεν αποτελεί ούτε βρισιά ούτε απαράδεκτο γεγονός. Επάξια κερδίσατε τις απειλές και τους χαρακτηρισμούς αυτούς μέσα από τις πράξεις σας και την απαράδεκτη στάση που κρατήσατε μέχρι τώρα. Ε, μην κάνουμε και τους θύτες θύματα τώρα!
    ‘ΔΕΝ φοβόμαστε και ΔΕΝ σιωπούμε!’, λες. Μή φοβάσαι και μή σιωπάς. Εσύ καλά την έσιεις! Μη ζητάς όμως κι από τον κόσμο που έχει υποστεί τα πάνδεινα να σιωπήσει. Γιατί αν το ζητήσεις -σωστά το υποψιάστηκες ρε μπαγάσα- θα είναι φασισμός! Σταματήστε να διχάζετε τον κόσμο επιτέλους. Ανήκετε, δόξα τω Θεώ!, στο παρελθόν και προς το παρόν δε θέλουμε να ασχολούμαστε με τη διακυβέρνησή σας και με τα όσα προκλητικά φωνάζετε αυτές τις μέρες. Σκέψου πόσο αστείο είναι να κατηγορείτε τη νέα κυβέρνηση για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Και πόσο ειρωνικό. Προσπαθούμε ενωμένοι να σώσουμε ‘οτιδήποτε αν σώζεται’. Τέτοιου είδους δηλώσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να σπείρουν το φανατισμό και τη διχόνοια. Συνέχισε τον αγώνα σου χωρίς να προκαλείς.
    Με σεβασμό, η κόρη του ακροδεξιού πραξικοπηματία που ρίχτηκε στη φωτιά των εμπορευματοκιβωτίων για να ρίξει την κυβέρνηση του παπά σου και αδερφή του προέδρου του ΕΛΑΜ που έβαλε τη φωτιά για να υλοποιήσει το όνειρο ζωής που είχαμε, να ρίξουμε τον πατέρα σου από τον θρόνο. Τόση φαντασία, ούτε στις κωμωδίες του Αριστοφάνη δε συναντάς, ρε παιδί μου!”

    ΑπάντησηΔιαγραφή