7/5/21

Στην υγειά μας ρε παιδιά (2004-2021)


Η μακροβιότερη και δημοφιλέστερη τρίωρη εβδομαδιαία μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Σπύρο Παπδόπουλο ρίχνει αυλαία μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας -εννιά χρόνια στην ΝΕΤ, τέσσερα στον ALPHA και άλλα τέσσερα στο ΣΚΑΪ-, γεγονός που το γνωστοποίησε ο ίδιος ο παρουσιαστής σε προσωπικό του λογαριασμό σε ΜΚΔ.  

Η πρώτη εκπομπή του "Σην υγειά μας" προβλήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2004, και ήταν αφιερωμένη στον ποιητή Μάνο Ελευθερίου και η δεύτερη ήταν αφιερωμένο στο λαϊκό τραγούδι. Στις 8 Ιουνίου 2013, τρείς μέρες πρίν το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ, προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή στην τότε ΝΕΤ. Στις 12 Οκτωβρίου 2013 η εκπομπή έκανε πρεμιέρα από την συχνότητα του ALPHA με αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ στο όνομα προστέθηκε το "ρε παιδιά". Η τελευταία εκπομπή προβλήθηκε στις 17 Ιουνίου 2017. Στις 17 Σεπτεμβρίου η εκπομπή μετακόμισε στην συχνότητα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και από τότε προβάλλεται ανελλιπώς κάθε Σάββατο. 

Ουσιαστικά η θεματολογία κάθε εκπομπής επικεντρώνεται σε ένα τιμώμενο πρόσωπο που η εκπομπή έχει αφιερωθεί σε αυτό, αν είναι εν ζωή παρευρίσκεται, και η ορχήστρα της εκπομπής εκτελεί τις επιτυχίες αλλά και άλλα πιο άγνωστα προς τον κόσμο κομμάτια του. Η εκπομπή ενδέχεται να μην είναι αφιερωμένη σε πρόσωπο αλλά σε μουσικές επιτυχίες διάφορων περιόδων ή να είναι εορταστική. 

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Άσπρο μαντήλι ανέμιζε (Βασίλης Σκουλάς) 
Όλη η ζωή μου (Γιάννης Πάριος) 
Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά (Κώστας Χατζής) 
Εν λευκώ (Νατάσα Μποφίλιου)
Για το καλό μου (Γιάννος Μηλιώκας) 
Η ιστορία μιας αγάπης / A historia de un amor (Χρυσούλα Στεφανάκη) 
Όλες του κόσμου οι Κυριακές (Νάντια Κοντογεώργη) 
Μάνα μου Ελλάς (Βασίλης Λέκκας) 
Άμλετ της Σελήνης (Γιώτα Γιάννα)
Εθνική Οδός (Αντώνης Βαρδής) 



ΝΕΤ - ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ (Τίτλοι Έναρξης)
https://www.youtube.com/watch?v=D2fa_jyvWqU
Μουσική: Περικλής Κανάρης
Εκτέλεση: Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Σπύρος Παπαδόπουλος


ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 06/05/2121
"Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ!
Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς!
Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους....την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες