16/3/24

Μαργαρίτα (στιχουργός)

Η κόρη της γνωστής στιχουργού Εύης Δρούτσα, η Μαργαρίτα Δρούτσα ασχολείται με τις Δημόσιες Σχέσεις σε θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, θεάματα και events τα 10 τελευταία χρόνια. Υπήρξε ακόμη ραδιοφωνική παραγωγός και στιχουργός χρησιμοποιώντας μόνο το μικρό της όνομα. 

Η Μαργαρίτα Παπαϊωάννου γεννήθηκε το 1973. Πριν καν τελειώσει το σχολείο ξεκινά ως μουσικός επιμελητής σε ραδιοφωνικές εκπομπές εκείνης της εποχής στον Flash 9,61, του Γιάννη Βλαστάρη, της Όλγας Τρέμη, της Εύης Δρούτσα και άλλων. Εργάζεται ως Συντάκτης στα περιοδικά: Pop corn, Down town (περίοδος imako) και Hello. Ασχολείται με το Styling σε video clips της εποχής της δεκαετίας του '90 ενώ αποκτά τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή αρχικά στο Flash 9,61, και μετά στο Love Radio σόλο εκπομπή αλλά και για 4 χρόνια «Ανάστατη η show bizz» ντουέτο με τον Τάσο Τρύφωνας. Θα εργαστεί όμως και ως Βοηθός Σκηνοθέτη, Σκριπτ, Διεύθυνση παραγωγής σε τηλεοπτικά σίριαλ. 

Ως στιχουργός έχει γράψει περισσότερα από 100 τραγούδια σε καλλιτέχνες όπως: Γιάννης Πάριος, Σάκης Ρουβάς, Νίνο, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τσαλίκης και πολλούς ακόμη.

Δεν συγκρίνεσαι ( Video Clip )
https://www.youtube.com/watch?v=KeiDEWnQAKs
Στίχοι: Μαργαρίτα
Μουσική: Μάριος Ψιμόπουλος 
Εκτέλεση: Κέλλυ Κελεκίδιου & Νίκος Κουρκούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες