19/2/21

Το τηλεοπτικό δίδυμο: Λιάγκας - Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποτελούν και πάλι ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά δίδυμα στην πρωινή ζώνη.

Ο Γιώργος Λιάγκας γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1969 στην Αθήνα και είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπών στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως πιανίστας σε ένα piano-bar. Ως δημοσιογράφος θα προσληφθεί αρχικά στο Telecity καλύπτοντας το πολιτικό και κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και μετά στο Σκάι και πιο μρτά τον Alpha και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων με πιο ανάλφαρη διάθεση. Στη δημοσιογραφία δάσκαλός του ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Mega Channel όπου παρουσίασε αρκετά επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια.


Η Φαίη Σκορδά γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ξεκίνησε τη τηλεοπτική της καριέρα ως θεατρολόγος στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.Το 2004, επιλέχθηκε για τη παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια σεζόν. Το 2006, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης. Για τέσσερα χρόνια (2006-2010) παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER.

Ήδη από το 2007 ο Γιώργος και η Φαίη βρίσκονταν σε σχέση και στις 20 Ιουνίου 2010 παντρεύτηκαν στη Βάρκιζα Αττικής και κατά τον έγγαμο βίο τους, το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά. Παράλληλα από τον Οκτώβριο του 2010 ως τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε από κοινού με τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega με τίτλο «Πρωινό mou» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Το καλοκαίρι του 2013, πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό»με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Τελικά τον Νοέμβριο του 2016 το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου και εννέα χρόνια σχέσης. Μαζί με τη σχέση τους σταμάτησε και η επαγγελματική τους συνεργασία με τη Φαίη να αναλαμβάνει μόνη της πλέον την παρουσίαση της εκπομπής τους και τον Λιάγκα να δοκιμάζει τις δυνάμεις του και σε άλλες ζώνες και σε άλλα κανάλια. Τελικά όμως ο Γιώργος θα επιστρέψει και πάλι στην εκπομπή στο πρωινό μαζί με τη Φαίη. 

Γιώργος Λιάγκας τραγουδάει "Τα Σάββατα"
https://www.youtube.com/watch?v=bDqVVndw33E



Το τραγούδι στην πρεμιέρα του "Πρωινού" του ΑΝΤ1 (2015)
https://www.youtube.com/watch?v=7eXXyEEXBDo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες