20/4/15

Σταμάτης Γονίδης

Σε νεαρή ηλικία αποφασίζει να γίνει ναυτικός. Στα ταξίδια του έγραφε στίχους και μουσική και όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Έπειτα από μερικά χρόνια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μουσική. Ξεκινάει από την επαρχία και συγκεκριμένα από τη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα, γράφει τραγούδια σε μεγάλους ερμηνευτές εκείνης της εποχής, στις αρχές της δεκαετίας του 80 ξεκινάει τις νυχτερινές εμφανίσεις. Τη δεκαετία του '90 κάθε δίσκος του γίνεται χρυσός και πλατινένιος. Μέσα από τη δική του ζωή παίρνει τις εμπνεύσεις να δημιουργεί και έτσι παραμένει στην πρώτη κατηγορία των λαϊκών τραγουδιστών. Σύμφωνα με στοιχεία τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ή έχει δημιουργήσει για τον ίδιο ή για άλλους καλλιτέχνες έχουν ξεπεράσει τα 1000. Επίσης έχει κυκλοφορήσει βιβλίο με τίτλο "Ο Ιπτάμενος Λαγός", οι φιλοσοφικές αναζητήσεις του Σταμάτη Γονίδη σε ένα παραμύθι για μεγάλους. Oι αναφορές του για τον πολιτικό χώρο και τα ΜΜΕ πολλές φορές έχουν προκαλέσει αίσθηση.
Μεγάλες επιτυχίες: Όλα σ΄αγαπάνε, Έτσι, Έχω πετάξει μαζί σου (Του ερωτά σου τα φτερά), Και με πιάνουν τα κλάματα, Διόμιση, Φωτογράφε, Γιατί κλαίς, Ροκκάδες κ.α
Δεν θα μάθεις ποτέ
https://www.youtube.com/watch?v=k90epVUzG9A
Στίχοι: Νεκτάριος Μπήτρος
Μουσική-Εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης



Ζηλεύω τους Ροκκάδες
https://www.youtube.com/watch?v=idAyxIxh5L8
Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος
Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Πρώτη Εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης ft Master Tempo


1 σχόλιο:

  1. Διαλύθηκαν οι Master Tempo!

    Οι Master Tempo αριθμούν 7 δημιουργικά χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία, από το 2005 με μεγάλες επιτυχίες, πολλές και ιδιαίτερες συνεργασίες, αμέτρητα πετυχημένα live και φανατικούς θαυμαστές. Ως ιδέα και δημιουργία του ήδη καταξιωμένου dj Πέτρου Δινάλη, το σχήμα γεννήθηκε για να “κάνει τη διαφορά” στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα και το κατάφερε περνώντας με άνεση μέσα από διάφορα μουσικά ήδη με δυνατά singles / συνεργασίες & remixes που αγάπησε το μουσικό κοινό.

    Σήμερα ο Πέτρος και ο Mc Ζanisαποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς μουσικούς δρόμους παραμένοντας δυο καλοί φίλοι. Οι Master Tempo, με ένα δυνατό αέρα ανανέωσης να τους διαπερνά, συνεχίζουν πιο δυνατοί και δημιουργικοί από ποτέ τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, και με τη στήριξη της μουσικής εταιρείας, SPICY, θα παρουσιάσουν σύντομα τις νέες κυκλοφορίες και παραγωγές τους.

    The Spicy Team

    http://sokfm.gr/radio/dialithikan-i-master-tempo/#.VTYR3PCSfIU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες