27/2/19

Το τηλεοπτικό δίδυμο: Καραβάτου - Κατσούλης

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι απλά ζευγάρι στη πραγματική τους ζωή είναι συγχρόνως και στην τηλεοπτική με κοινή παρουσία στην Tv από το 2014. Η Κατερίνα Καραβάτου γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1973 στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε στο Α.Π.Θ. Γαλλική Φιλολογία και στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Με την επιστροφή της στην πατρίδα ξεκινά μαζί με τη Κλεοπάτρα Πατλάκη και το Δημήτρη Σαράντο ραδιοφωνική εκπομπή σε ένα τοπικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αποφασίζουν από κοινού να κατέβουν στην Αθήνα για να αναζητήσουν εκεί τη τύχη τους. Τελικά το 2003, αναλαμβάνουν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Alpha, με τίτλο "Κους Κους", η οποία τον επόμενο χρόνο μεταφέρεται στη μεσημεριανή ζώνη και συνεχίζει μέχρι το 2011 με την Καραβάτου να είναι πάντα η βασική παρουσιάστρια αλλά με εναλλαγές στο πάνελ της εκπομπής της. 

Στις 25 Ιουλίου 2011, παντρεύεται με τον γνωστό ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη και αποκτούν δύο παιδιά. Ο Κρατερός Κατσούλης γεννήθηκε το 1971 στην Γενεύη και το 1994, αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και έχει παίξει στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τη σεζόν 2012-13 η Κατερίνα ξεκινά  και πάλι σαν βασική παρουσιάστρια στο "Μες την καλή χαρά" αλλά στην πορεία αποδεικνύεται ότι η βασική θα ήταν η
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Καραβάτου κάνει τότε μία στροφή στη ζωή της και ασχολείται και με την παραγωγή μεγάλων θεατρικών παραστάσεων, όμως από το 2014 και έπειτα επιστρέφει δυναμικά στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι σαν δίδυμο αυτή τη φορά με το σύζυγο της. Ξεκίνησαν πρώτα στο τηλεοπτικό σταθμό Epsilon ("Στα καλά καθούμενα", "Έτοιμο το πρωϊνό") και πλέον στο "Star" (Στη φωλιά των Κου-Κου").

Στη φωλιά των Κού Κου
https://www.youtube.com/watch?v=87ltWXgfIc


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες