10/7/19

Σπυριδούλα Μπάκα



Η νεαρή τραγουδίστρια Σπυριδούλα Μπάκα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και είναι απόφοιτος του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου της Παλλήνης και του τμήματος Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με μαθήματα ανατολικής μουσικής και μαθήματα κλασσικού τραγουδιού (Ωδείο Φίλιππος Νάκας), συμμετέχει από το 2003 συστηματικά στα σεμινάρια βουλγάρικου και τούρκικου τραγουδιού που διοργανώνει ο Ross Daly στην Κρήτη. Έχει συνεργαστεί με πλήθος σημαντικών μουσικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως είναι οι: Ross Daly, Λαβύρινθος, Saz Grubu, Ματ σε Δύο Υφέσεις, Takιm, Passed Isolated, Νίκος Γράψας, Γιώργος Χατζημιχελάκης, Δημήτρης Ψώνης, Σανάδες, Efren Lopez- Los Caminos de Serceci, Demo_Deux.

Τίνος να πω το πόνο μου https://www.youtube.com/watch?v=gp6UZ8QWTmY Στίχοι: Μήτσος Σταυρακάκης Μουσική: Περικλής Παπαπετρόπουλος Εκτέλεση: Σπυριδούλα Μπάκα Από το άλμπουμ "Στων αναμνήσεων την εξορία" (2005)
Σαν ρούχο https://www.youtube.com/watch?v=KPpGlNCPsVU Στίχοι: Ασπασία Βασιλάκη Μουσική: Δημήτρης Ζαχαριουδάκης Εκτέλεση: Δημήτρης Ζαχαριουδάκης & Σπυριδούλα Μπάκα - Σαν Ρούχο Από το άλμπουμ 'Δημήτρης Ζαχαριουδάκης - Χαρτάκι" (2018)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες