6/8/19

Θεολόγος Κάππος

Ο νεαρός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Θεολόγος Κάππος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε τραγούδι, πιάνο και ανώτερα θεωρητικά (αρμονία, αντίστιξη, φούγκα). Από το 2006 διδάσκει θεωρία της μουσικής και αρμονία στο Ωδείο Πρωτοπορία που εδρεύει στα Βριλήσσια. Εμφανίζεται σε διάφορες συναυλίες και μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. Το 2004 έκανε τρεις συνεχόμενες συναυλίες στο θέατρο Απόλλων της Σύρου. Το 2007 τραγούδησε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στα πλαίσια ενός πανευρωπαϊκού συνεδρίου. Το 2010 τραγούδησε ως ανερχόμενος τραγουδιστής στην εκπομπή ″Στην υγειά μας" του Σπύρου Παπαδόπουλου στο αφιέρωμα που έγινε για το ″Νέο Κύμα". Το 2011 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή ″Έχει γούστο" της Μπίλιω Τσουκαλά στα πλαίσια της συναυλίας-αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλλη που έγινε στο ″Τεχνόπολις" στο Γκάζι. Επίσης το 2011 έλαβε μέρος στο τριήμερο φεστιβάλ-αφιέρωμα στο έντεχνο υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μάριου Στρόφαλη. Το 2012 κυκλοφόρησε την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του με τίτλο ″Υπόγεια διάβαση". Στο δίσκο συμμετείχε ο Νίκος Ζιώγαλας, η Αναστασία Μουτσάτσου και ο Κωνσταντίνος Βούλγαρης. Το καλοκαίρι του 2013 τραγούδησε στο τριήμερο φεστιβάλ ″Νύχτες Φθιώτιδας" ενώ το Φθινόπωρο του 2014 κυκλοφόρησε ένα ντουέτο με την Πένυ Ραμαντάνη (Όναρ) σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Καρρα. Τέλος το Φεβρουάριο του 2016 κυκλοφόρησε η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο ''Παράθυρο στο δρόμο''.

Κάθε κορμί
https://www.youtube.com/watch?v=7EsxyUqHXDY
Στίχοι: Σπήλιος Παπαγιαννόπουλος Μουσική: Σταμάτης Μαρίνος Εκτέλεση: Θεολόγος Κάππος Από τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά του Θεολόγου Κάππου με τίτλο ''Παράθυρο στο δρόμο" (2016)

Πείτε μου πουλιά
https://www.youtube.com/watch?v=BPG7AcO3_l4
Στίχοι-Μουσική: Δημήτρης Καντούνης Εκτέλεση: Θεολόγος Κάππος Από τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο ''Παράθυρο στο δρόμο" (2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες