12/8/19

Τρία όμορφα κορίτσια που τελικά δεν ακολούθησαν την ηθοποιία

Τρία όμορφα κορίτσια που έπαιξαν σε μία και μόνο σειρά στην ελληνική TV και μετά εξαφανίστηκαν


Που είναι τα κορίτσια; Δεκαετία του 2000

Το κορίτσι του Λεωνίδα από το "10 Λεπτά Κήρυγμα"
Η Χριστίνα Σέιχ γεννήθηκε το 1983 και έγινε γνωστή μέσα από την παρουσία της στην τηλεοπτική κωμική σειρά του Mega Ελλάδος "10 Λεπτά Κήρυγμα" στο ρόλο της Μαριλένας, το κορίτσι δηλαδή του Δημήτρη Κουρούμπαλη, του τηλεοπτικού Λεωνίδα. Η Σέιχ δεν έπαιξε σε καμία άλλη τηλεοπτική σειρά παρά μόνον ένα μικρό πέρασμα στην ταινία "Η Λίζα και οι άλλοι" όπως και κάποιες παλιές φωτογραφήσεις. [1]

Το κορίτσι του Σωτήρη από το "Είσαι το Ταίρι μου" 

Η Σόνια Μηλιώνη γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1979 στα Τρίκαλα και έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega Ελλάδος "Είσαι το ταίρι μου" στο ρόλο της Κατερινούλας, το κορίτσι δηλαδή του Αλέξη Γεωργούλη, του τηλεοπτικού Σωτήρη. Η ίδια δεν έπαιξε σε άλλη σειρά αλλά υπέγραψε το σενάριο της σειράς "Κινούμενη Άμμος" που προβλήθηκε από το Alpha ην σεζόν 2005-06 και πρωταγωνιστούσε και πάλι ο Γεωργούλης. Η Σόνια δεν ακολούθησε τελικά την ηθοποιία, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και μάλιστα μερικά από τα διηγήματά της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και έχουν περιληφθεί σε συλλογές.




Το κορίτσι του Άρη από το «Λατρεμένοι μου γείτονες»
Η Σμαράγδα Καλημούκου γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα και έγινε αρχικά γνωστή το 2006 μέσα από το "So You Thing You Can Dance" του Mega και ακολούθως από τη κωμική σειρά του Mega, «Λατρεμένοι μου γείτονες», ερμηνεύοντας το ρόλο της 17χρονης Λίζας Παπαπαύλου που θα ερωτευτεί το γείτονα της Άρη Μουστοξίδη (Δημήτρη Βλάχο / Θεοχάρη Ιωαννίδη). Δεν ακολούθησε την υποκριτική ενώ πλέον εργάζεται ως plus size μοντέλο και κάνει διαφημίσεις για εταιρεία ρούχων, ενώ παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το χορό [2].

Σμαράγδα Καλημούκου (So You Thing You Can Dance)
https://www.youtube.com/watch?v=VGBaDvaGlq4




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες