3/11/19

Έλληνες/Ελληνίδες youtubers που ζουν στην Κύπρο (Vol. 2)


Ως συνέχεια και συμπλήρωση του πρώτου άρθρου "Έλληνες/Ελληνίδες youtubers που ζουν στην Κύπρο" ας δούμε τώρα άλλους τρεις YouTuber που βρίσκονται στο νησί. 1) O Θεσσαλονικιός
"MultiCulti unboxing" τα τελευταία δύο χρόνια ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στην Πάφο σαν νοσηλευτής. Στο κανάλι του -όπως το μαρτυρεί άλλωστε και ο τίτλο- κάνει unboxing με διάφορα κινεζικά αλλά και ελληνικά προϊόντα και κάνει και διάφορα carvlogs. Το πραγματικό του όνομα είναι Αλέξανδρος και έχει στο κανάλι του περισσότερους από 10 χιλιάδες subs.


2) Ο Μάνος Γρυπάρης είναι ο ιδρυτής του site gameworld.gr, το οποίο άρχισε να λειτουργεί από το 2005 και υπάρχει και σχετικό κανάλι στο YouTube που ασχολείται με το gaming. Ο Μάνος είναι Game Designer αλλά και δημοσιογράφος-παρουσιαστής. Παρέα με την Χριστιάνα Θάνου είχαν και τη δική τους εκπομπή στο ΣΚΑΙ Ελλάδος. Πλέον όμως ο Μάνος μετακόμισε στην Κύπρο για να εργαστεί εκεί και παράλληλα να δημιουργήσει και ένα "νέο κανάλι" με τις περιπέτειες και τις εμπειρίες του στην Κύπρο (Λευκωσία). Όσοι  ίσως θυμούνται έπαιξε και σε δύο επεισόδια στο "Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος" (ΡΙΚ).


3) Τέλος στην Κύπρο για μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και για εργασία έφτασε πριν λίγους μήνες και η Κλειώ (fixieyea). Ζει στη Λεμεσό και το κανάλι της έχει περισσότερους από 8 χιλιάδες subs και είναι και στα αγγλικά και στα ελληνικά. 


Kleio -Different Stories
https://www.youtube.com/watch?v=4T_tC1cVNBc



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες