17/6/18

Έλληνες/ Ελληνίδες Youtubers που ζουν στην Κύπρο

Hola! Η Θεσσαλονικιά Youtuber ishiny ζει μόνιμα στην Κύπρο και ο λόγος που την έφερε στο νησί της Αφροδίτης είναι ο έρωτας. Είναι 30 ετών και εργάζεται σαν επαγγελματίας φωτογράφος στη Λεμεσό. Ξεκίνησε το YouTube πριν 4 χρόνια όταν και βρισκόταν ακόμη στην Αγγλία για σπουδές. Το κανάλι αυτό λέγεται MissShinyWhite  και είχε ελάχιστα videos και προβολές αφού ήταν στα Αγγλικά. Όταν επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη έφτιαξε νέο κανάλι στα Ελληνικά με τίτλο iShiny. Έχει σχεδόν 18 χιλιάδες subs και το πραγματικό της όνομα είναι Φωτεινή. Η ίδια λέει:

"Είμαι η iShiny και δηλώνω χιουμορίστρια και βιντεού χωρίς φόβο αλλά με πάθος! Έλα να ταξιδέψουμε μαζί στην τρέλα... γιατί χωρίς αυτήν η ζωή είναι άνοστη!  Υ.Γ. Συνταξιδιώτες(?) στην τρέλα: Mάκης ο Σαλονικιός, Μαναράκι ο Ξανθός Άγγελος, Λάκης ο Στρατιωτικός και πολλοί άλλοι!". 


Η Βίκυ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Φ.Π.Ψ. και σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές της στην δημοσιογραφία. Αρχές του 2012 κατέβηκε στην Κύπρο (Λεμεσό) όπου και συνεργάστηκε με το μουσικό ψυχαγωγικό κανάλι ΜTV NRG! και μετά με το MELODY RADIO 103.1 FM.  

Το 2016 ανέβασε το πρώτο της video στο YouTube και έχει τώρα περίπου 11 χιλιάδες συνδρομητές. Εκτός από δροσερή και πολύ όμορφη παρουσία, διαθέτει ευφράδεια και άνεση λόγου και είναι πάντα στιλάτη και χαλαρή.

♡ Γειά!!! Είμαι η Βίκυ και σας καλωσορίζω στο ''Vickissme''!!! ♡




Άλλη
μια youtuber που έχει σχέση με την Κύπρο (λόγω καταγωγής της μητέρας της) είναι η πανέμορφη Manuella
.Το πραγματικό της όνομα είναι Εμανουέλλα Εμανουλοπούλου και γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1994 στην Αθήνα. Ξεκίνησε το κανάλι της το 2011 και έχει σήμερα πάνω από 170 χιλιάδες subscribers. Η Μανουέλλα έκανε σπουδές στην Σκωτία και κατέχει Honours in Economics and International Business. Κάποια από τα video της έγιναν στην Κύπρο.



Έλληνες / Ελληνίδες που ζουν στην Κύπρο (Vol. 2)
https://mousikovlog.blogspot.com/2019/11/youtubers-vol-2.html



Αγαπημένα τραγούδια του 2016 • Vickissme https://www.youtube.com/watch?v=o-QhZRLMwbU



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες