12/1/21

Haris Anastazio

Ο Θεοχάρης Αναστασίου ή πιο γνωστός σαν Anastazio εκπροσώπησε το 1990 την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι "Μιλάς Πολύ" και καταλαμβάνοντας την 14 θέση [1]. 

Ο αγαπητός καλλιτέχνης από την Κύπρο, προσεβλήθη με κορωνοϊό και στις 23 Μαρτίου έπεσε σε κώμα για 21 ολόκληρες μέρες. Ο συμπατριώτης μας αποθεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό, αλλά ακόμη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αναμένεται αρχές Αυγούστου να πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, τα κατάλοιπα που του αφήνει ο ιός θα τον ακολουθούν για μια ζωή, αφού οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι για το υπόλοιπο τη ζωή τους θα έχει κινητικά προβλήματα. [2]

O Anastazio, ο οποίος μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1983 για να σπουδάσει χορό είχε την τύχη την ίδιο κιόλας χρονιά να συνεργαστεί με την Madonna έστω και σαν background dancer. Συνεργάστηκε επίσης το 1987 με την Αλέξια, η οποία εκπροσωπούσε την Κύπρο στην Eurovision ώσπου το 1990 εκπροσώπησε ο ίδιος την Κύπρο. Έπειτα του άνοιξαν δρόμοι και στο εξωτερικό και κυκλοφόρησε μάλιστα το "Πολύ Μιλάς" σε αγγλική version όπως και δύο cd-singles και ένα album ενώ για αρκετά χρόνια διέθετε ο ίδιος σχολή χορού ση Λεμεσό.

Haris Anastazio -Walk Away (English version of Milas Poli)
https://www.youtube.com/watch?v=s-HqQx8cYtI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες