17/7/21

Μίλτος Καρατζάς

Ο Μίλτος Καρατζάς είναι ο ιδρυτής δύο δισκογραφικών εταιρειών της Final Touch (est. 2009) και της Walnut Entertainment (est. 2019). 

O Μίλτος Καρατζάς, ένα από τα πιο πεπειραμένα στελέχη της ελληνικής δισκογραφικής βιομηχανίας με ιδιαίτερη επιτυχία στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών (ανακάλυψε ή ανέδειξε από τις διευθυντικές θέσεις που κατείχε στις εταιρείες CBS (νυν SONY), BMG, NITRO, VIRUS, MINOS EMI, μεταξύ άλλων, τους Σταμάτη Γονίδη, Γιάννη Κότσιρα, Χρήστο Δάντη, Πέγκυ Ζήνα, Πάολα, Στέλιο Ρόκκο, Στέφανο Κορκολή, Σάκη Μπουλά, Αλέξια, Μαντώ, Γιώργο Αλκαίο, Νίκο Κουρκούλη, Λευτέρη Πανταζή, Νίκο Μακρόπουλο, Γιώργο Παπαδόπουλο και δεκάδες άλλους Έλληνες ή Κύπριους καλλιτέχνες), αποφάσισε να από τις διευθυντικές θέσεις που κατείχε στις εταιρείες VIRUS and LEGEND και είναι Label που διανέμεται από την MLK και να προχωρήσει στην ίδρυση της Final Touch, στα τέλη του 2008, για να δώσει την δυνατότητα σε αξιόλογους νέους και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες, κυρίως της ροκ και της εναλλακτικής μουσικής, να κάνουν τα πρώτα δισκογραφικά τους βήματα και να εξασφαλίσουν τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις τους σε γνωστά clubs της Αθήνας και της επαρχίας.

H Walnut Entertainment Greece, στα περίπου δύο χρόνια λειτουργίας της, έχει καταφέρει ήδη να κάνει τη διαφορά μέσα από συνεργασίες με γνωστούς και νέους μουσικούς, ανάμεσά τους οι Ελένη Βιτάλη, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Βιολέτα Ίκαρη, Χρήστος Κυριαζής, Κώστας Λειβαδάς, Νίνα Λοτσάρη, Μαρίζα Ρίζου, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, 1550, αλλά και με πρωτοβουλίες που μας καλωσορίζουν σε μια νέα πτυχή της δισκογραφίας. Η Τζένη Καρύδη, ο Τάσος Σκούρας και ο Μίλτος Καρατζάς είναι οι τρεις άνθρωποι πίσω από τη Walnut Entertainment. Έχοντας μοιραστεί συνεργασίες, ιδέες και προβληματισμούς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, το 2018 αποφάσισαν να δώσουν νέο αέρα στον χώρο της μουσικής και της δισκογραφίας, γεμάτοι φρέσκιες ιδέες και με κοινό στόχο την τέχνη.

 

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες