26/4/14

ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 2003--2007

Μέλη:
Λορέντζο Καριέρε
Γιώργος Ελεύθερας
Νίκος Ελεύθερας

Είδη: Ποπ, ποπ-ροκ, electronica

Το 2002 ήταν η περίοδος όπου ακόμη στη μόδα ήταν τα ριάλιτι σόους, το Mega αποφάσισε να μπεί κι αυτό στο χορό με το Σουηδικής έμπνευσης "BAR". Στο παιχνίδι ξεχώρισαν αμέσως δύο μαλλιάδες τύποι με κιθάρες, ο Γιώργος και ο Λορέντζο. Με την έξοδο τους από το παιχνίδι μαζί και με τον αδελφό του Γιώργου, Νίκο δημιουργούν μια pop-band και αρχίζουν να τρελαίνουν κόσμο.Το όνομα του συγκροτήματος πήρε το όνομα από το 1ο τους τραγούδι "Φίλοι Για Πάντα". Μερικά από τα πιο ωραία τραγούδια του ήταν "Κράτα με δίπλα σου", "Σενάριο", "Ταινία Φαντασίας", "Φίλοι για Πάντα", "Πάρτι Καλοκαιρινό". Το συγκρότημα διαλήθηκε το 2007 πρόλαβε όμως να μας αφήσει τρια ολοκληρωμένα albums.

Ταινία Φαντασίας ( Video clip )
https://www.youtube.com/watch?v=v6znTi8sM3M
Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης
Μουσική: Χρήστος Δάντης


Φίλοι για πάντα
https://www.youtube.com/watch?v=eq4SvJwIVyg
Στίχοι-Μουσική: Νικόλας Γανόπουλος

 
Από το "Bar" ξεπήδησε και ένα άλλο ταλέντο, η Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία μετέπειτα ασχολήθηκε και αυτή με το τραγούδι., Οι μεγαλύτερες της επιτυχίες ήταν το "Μπλουζάκι", "Με λένε Στέλλα", "Τραλαλά Τραλαλό".

1 σχόλιο:

  1. *τι λες τώρα!
    Επιφώνημα Έκπληξης και ταυτόχρονα άπειρου Θαυμασμού.

    Δεν πιστεύεις στα αυτιά σου (άκουσες κάτι απίστευτο το οποίο σου προκάλεσε θαυμασμό), δεν πιστεύεις στα μάτια σου (είδες κάτι απίστευτο το οποίο σου προκάλεσε θαυμασμό) και πάει λέγοντας. Γενικώς δεν πιστεύεις αυτό που σου συμβαίνει και έχεις μείνει άφωνος (εκτός από το να λες «τι λες τώρα!!!»).

    Προέλευση:
    Την φράση έκανε διάσημη ο Λορέντζο Καριέρε, παίκτης του περίφημου reality show «Bar». Ο Λορέντζο ήταν φανατικός Παναθηναϊκός και το ευγενικό κανάλι του επέτρεψε κατά παρέκκλιση να δει έναν σημαντικό αγώνα. Με το πρώτο γκολ που έβαλε ο βάζελος ο Λορέντζο πετάχτηκε πάνω ουρλιάζοντας την ιστορική φράση 'ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!». Στην συνέχεια για ένα δεκάλεπτο (στο περίπου) γυρνούσε στο σπίτι κουκουλωμένος με ένα πατσαβούρι με τριφύλλια και αναφωνώντας με ύφος αποχαυνωμένο «τι λες τώρα!... τι λες τώρα!... τι λες τώρα!». (Αργότερα βέβαια συνήλθε και έκανε συγκρότημα με τον φίλο του Γιώργο Ελευθερά που έγιναν φίλοι κολλητοί επίσης στο ίδιο reality, αλλά αυτό δεν αφορά το λήμμα).

    Τα ξέρατε όλα αυτά; Αναφωνείστε όλοι μαζί τώρα «ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!» :-P

    Σημείωση από τη Συντακτική Ομάδα
    Παίζει και σε τ' είπες τώρα!


    Πηγή: www.slang.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες