7/1/17

Tonis Sfinos

ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ PERSONA, ένας ολοκληρωνένος εκκεντρικός entertainment καλλιτέχνης. Το πραγματικό του όνομα Θάνος Κιούσης και γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1978 στον Άγιο Ελευθέριο. Ξεκίνησε το 2006 μαζί με την χορεύτρια και έπειτα τραγουδοποιό Σοφία Κωνσταντινίδου (γνωστή σαν Sofita) κοινές εμφανίσεις με πυρήνα το χορό. Αργότερα δημιούργησαν τους Salata Latina, Salata Band ή απλά Salata με βασική ερμηνεύτρια την Sofita, τον Σφηνόπουλο στο ψυχαγωγικό και άλλους πέντε μουσικούς. Το ιδιαίτερο με αυτό συγκρότημα ήταν ότι φορούσαν περίεργα κοστούμια αλλά πρόζα σε ολοκληρωμένες παραστάσεις. Το group διαλύθηκε γύρω στο 2012 και έρχεται πλέον ο καιρός που το άστρο του θα αρχίσει πλέον να λάμπει στον ουρανό σαν Tony Sfinos.

Ο Τόνι Σφήνος, υποτίθεται ότι είναι ένας διάσημος ελληνοαμερικανός καζανόβας καρδιοκατακτής από τα Καλάβρυτα που επανήλθε μετά από χρόνια στα πάτρια εδάφη και θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο τις εμπειρίες του. Με το 60's και 70's total look του, την αμερικανική προφορά και το απαράμμιλο στιλ παραπέμπει σε μια άλλη εποχή εντελώς ξέγνοιαστη με χίππις και χίππισσες, με φεστιβάλς στα Μάταλα, με ροκ εν ρολ, σέικ, τουίστ, μποσανόβα, με Μπόλυγουντ  και δεν συμμαζεύεται.

Ο Toni Sfinos and the Playmates είναι ότι πιο ανεβαστικό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια αφού τα ατελείωτα μουσικά parties, οι sold out εμφανίσεις τους και τα videoclips του συζητούνται ποικιλοτρόπως.

Tonis Sfinos & Playmates BELLA STOSANO
https://www.youtube.com/watch?v=dZq9Q5qp6aU
Στίχοι: Αλημίση Μαρίτα Μουσική: Τόνις Σφήνος
Στο τραγουδι ακουγεται θεμα απο το country song toυ Earl Scruggs "foggy mountain" .


Ο TONIS SFINOS ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ - BACHELOR PARTY AT MATALA FESTIVAL 2016
https://www.youtube.com/watch?v=k81yKBSAAbE

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα,
    Παίζει να είσαι η μόνη διαδικτυακή σελίδα που
    έχει την καλύτερη εξήγηση για τον ρόλο "Τόνυ Σφινο" να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες