1/2/17

Άννα Μονογιού

Η Άννα Μονογιού είναι Κύπρια ηθοποιός η οποία έκανε τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα στην Ελλάδα. Το 1997 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή "Θεμέλιο" στην Αθήνα. Έχει παίξει σε πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα όπως το "Να με προσέχεις", "Δυό μέρες μόνο", "Ζευγάρια", "4" κ.α. ενώ έπαιξε και σε Κυπριακές σειρές έχοντας πρωταγωνιστήσει σε σειρές όπως την "Πάτησα", "Αίγια Φούξια" "Όνειρο ήταν" ενώ έχει ακόμη παρουσιάσει ένα talent show για παιδιά, κωμικές-σατιρικές εκπομπές αλλά και έχει παίξει σε διάφορα διαφημιστικά σποτ γνωστών εταιρειών.

Άννα Μονογιού -"Τρυπημένη Ελευθερία"
https://www.youtube.com/watch?v=ICZBHz4G7dU
Αφιερωμένο στην Πλατεία Ελευθερία που εδώ και τόσα χρόνια παραμένει ακόμα εργοτάξιο...

 
"Το κομμάτι αποτελεί διασκευή του "Je ne pourrai jamais vivre sans toi" (Δεν θα μπορέσω ποτέ να ζήσω χωρίς εσένα) σε στίχους Jack Demy και μουσική Michel Legrand. Ακούγεται και στην ταινία "Les parapluies de Cherbourg" του 1964 και το ερμηνεύουν ως ντουέτο οι Catherine Deneuve και Nino Castelnuovo." ARETARAΗ
Η ελληνική διασκευή των στίχων με τίτλο "Μεθυσμένη Πολιτεία" ανήκει στον Δημήτρη Ιατρόπουλο και η υποδειγματική ερμηνεία της από την Άννα Βίσση.

Άννα Μονογιού -LAYS XMAS
https://www.youtube.com/watch?v=RXdxXTpMAzg

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες