2/2/18

Οι τρεις καλύτεροι ξένοι Youtubers

Είναι αδύνατον να γνωρίζει κάποιος όλους τους ξένους youtubers και συνεπώς και να τους κρίνει και να τους κατατάξει σε μία δίκαιη σειρά. Τα κριτήρια είναι σίγουρα υποκειμενικά και δεν στηρίζονται στα χρήματα που κερδίζουν ή πόσους subscribers έχουν αλλά κυρίως με το προσωπικό μου γούστο και τι είδους ταλέντο έχουν. Τέλος δεν έχω συμπεριλάβει στο άτυπο αυτό κατάλογο ούτε gaming κανάλια ούτε beauty channels 

1. "Ο Φιλέλληνας": Ο Γαλλόφωνος Βέλγος Youtuber από τη Λιέγη Fred Grün είναι ίσως ο πρώτος ξένος (δηλαδή μη Έλληνας) που έφτιαξε ελληνικό κανάλι αποκλειστικά για τους απανταχού Έλληνες διαδικτυακούς του φίλους. Ο Φρεντ όπως είπαμε δεν είναι Έλληνας ούτε έχει κάποια άμεση σχέση με την Ελλάδα, απλώς όταν ταξίδευσε πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο ενός πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών τύπου Erasmus, άρχισε να μαθαίνει για την Ελλάδα και κάποιες βασικές λέξεις. Ο κεραυνοβόλος όμως έρωτας του για μία Ελληνίδα τον έκανε να μάθει Ελληνικά για να την εντυπωσιάσει. Το ειδύλλιο τελείωσε βεβαίως σχετικά γρήγορα για να πάει πίσω στη χώρα του αλλά ο Φρεντ πλέον μιλά άπταιστα τα Ελληνικά ενώ γνωρίζει και γραφή και ανάγνωση όπως και άλλες γλώσσες όντας πολύγλωσσος. Ο Φρεντ εξηγεί στα δύο κανάλια του πως έμαθε τόσο γρήγορα και τόσο καλά τα Ελληνικά αλλά και την περιπέτεια του στην Ελλάδα.
"The Language Geek - Fred Grün"
https://www.youtube.com/channel/UCLfvSY_0TO701lP2_WZJUQw
"Ο Φιλέλληνας"
https://www.youtube.com/channel/UCOzrUeNu3rS5H2s9PPknFzA

2. Η 32χρονη Αμερικανίδα βιολίστρια, χορεύτρια, χορογράφος και συνθέτις Lindsey Stirling κατάφερε να γίνει γνωστή μέσα από το κανάλι της στο Youtube το 2007. Πλέον το κάθε της video είναι ένα πραγματικό υπερθέαμα μουσικής, χορού και σκηνοθεσίας. Η Stirling έχει πάνω από 10 εκατομμύρια subs και έχει κερδίσει διάφορα βραβεία στην Αμερική, συνεργάστηκε με διάσημους καλλιτέχνες αφού τα τραγούδια της γίνονται πλέον τεράστιες επιτυχίες. 

Lindsey Stirling
https://www.youtube.com/user/lindseystomp/featured?disable_polymer=1

3. Το κανάλι με τίτλο Brave Wilderness περιέχει videos του Αμερικανού Nathaniel Peterson γνωστός και ως Coyote Peterson με σκηνές από την άγρια ζωή και φύση. Είναι κάτι σαν το national geographic αλλά πολύ πιο ενδιαφέρον και παράξενο.

Brave Wilderness
https://www.youtube.com/user/BreakingTrail






Elements - Lindsey Stirling (Dubstep Violin Original Song)
https://www.youtube.com/watch?v=sf6LD2B_kDQ


Ain't Me - Lindsey Stirling and KHS (Selena Gomez & Kygo Cover)
https://www.youtube.com/watch?v=4xcuKEwCDWg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες