28/11/18

ALCATRASH

Μέλη: Πέτρος Πυλαρινός -φωνή (γεν.1983) Ανδρέας Βούλγαρης -πλήκτρα (γεν.1985) Σταύρoς Κωστής -κιθάρα (γεν.1986)  Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος -τύμπανα (γεν. 1987)

Είδος: Ελληνικό ποπ, ελληνόφωνο ροκ

Περιοχή: Πάτρα



Alcatrash - Έχω ξεχάσει τί πίνω
https://www.youtube.com/watch?v=A-fSUIC3E4Q
Στίχοι-Μουσική:: Πέτρος Πυλαρινός


Alcatrash -Ναι υπάρχω εγώ
https://www.youtube.com/watch?v=1uSla1257P8
Στίχοι-Μουσική: Φοίβος

2 σχόλια:

  1. * Το Αλκατράζ είναι μια μικρή νησίδα και η επιτόπου ομώνυμη φυλακή στη είσοδο του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο στις ΗΠΑ. Η νησίδα αυτή μικρής σχετικής έκτασης, μήκους 530 μέτρων, είναι αρκετά υπερυψωμένη (περίπου 40 μ.) και στο ψηλότερο σημείο της υπήρχαν οι εγκαταστάσεις των άλλοτε ομώνυμων περίφημων ομοσπονδιακών φυλακών από τις οποίες η όποια απόδραση θεωρούταν αδύνατη. Σε μια πλευρά των κτιρίων των φυλακών βρίσκεται εγκατεστημένος ο ομώνυμος φάρος ύψους 70 μέτρων από επιφάνεια θαλάσσης.
    Στις 4 Μαΐου του 1946 σημειώθηκε σοβαρότατη εξέγερση των κρατουμένων που εξελίχθηκε σε διήμερη μάχη, η οποία τελικά κατεστάλη από επέμβαση μονάδων του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού με αποτέλεσμα 3 κρατούμενοι και 2 φύλακες να χάσουν τη ζωή τους και να τραυματιστούν περισσότερα από 15 άτομα.
    Στις 11 Ιουνίου του 1962 από τις εν λόγω φυλακές κατάφεραν να δραπετεύσουν οι Φρανκ Μόρρις, Τζον Άγκλιν και Κλάρενς Άγκλιν που θεωρείται πως ήταν και οι μοναδικοί που κατάφεραν ποτέ να αποδράσουν, στην ιστορία των φυλακών αυτών. Η ιστορία αυτής της απόδρασης έχει μεταφερθεί και στη κινηματογραφική σκηνή με τον τίτλο "Escape from Alcatraz" (Απόδραση από το Αλκατράζ).

    Από τις 21 Μαρτίου του 1963 οι ομοσπονδιακές αυτές φυλακές έπαψαν να λειτουργούν, όχι όμως και ο φάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε εχεις γενεθλια κωνσταντινε παπασπυροπουλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες