12/3/17

ΡΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

Μέλη:
Γιάννης Ζίγκιρης -Κιθάρα,πλήκτρα,φωνή
Γιούλη Τσεντούρου -Κρουστά, φωνητικά
Άντα Κωστούρου -Κιθάρα, φωνητικά

Το "Ρόδο του Ανέμου" είναι μια μπάντα ποικίλης μουσικής ύλης και αλλοπρόσαλλων στιχουργημάτων. Ιδρύθηκε το 1996 και κατά καιρούς συμμετείχαν στο μουσικό αυτό σχήμα πολλοί μουσικοί, όπως οι: Δημήτρης Κρουσταλλάκης, Χρήστος Δαλιάνης, Δημήτρης Κουντουράκης, Δημοσθένης Κατσάνης, Γιάννης Μπαρμπαγιάννης, Βασίλης Λιαρμακόπουλος, Όσβαλντ Αμιράλλις, τα βασικά όμως μέλη παραμένουν οι Ζίγκιρης-Τσεντούρου-Κωστούρου. Πριν εκδώσουν τα τραγούδια τους έπαιζαν ζωντανά διασκευές αλλά και δικές τους μουσικές απόπειρες στο θρυλικό ‘Μπαράκι του Βασίλη’, στο ‘Τσάι στη Σαχάρα’, στο ‘Καφέ Παράσταση’ και αλλού. Η δισκογραφία προέκυψε απρόοπτα όταν μέλη της καινούργιας τότε εταιρείας ‘Μελωδικό Καράβι’ άκουσαν στο ‘Μπαράκι του Βασίλη’ τη δουλειά τους και τους πρότειναν να την ηχογραφήσουν και να την εκδώσουν. Έτσι το "Ρόδο του Ανέμου" μπήκε στο στούντιο ‘Ακρον’ και ηχογράφησαν το ντεπούτο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε το 2003 με 13 τραγούδια και τις συμμετοχές των Φοίβου Δεληβοριά και Χρίστου Τσιαμούλη. Ακουλούθησαν ζωντανές εμφανίσεις. Μετά από ένα διάστημα παύσης για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους, βρίσκονται στα στούντιο Soundflakes και Άκρον, όπου με ένα επιτελείο εξαιρετικών μουσικών ετοιμάζουν την καινούργια τους δουλειά.

ΡΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ - Ο εφιάλτης του Οδυσσέα
https://www.youtube.com/watch?v=npEEm3WrnbY
Από το ομώνυμο άλμπουμ του μουσικού σχήματος, "Ρόδο του Ανέμου" όπου συμμετείχε ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Χρίστος Τσιαμούλης.


ΡΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ -Ναυσικά
https://www.youtube.com/watch?v=q8ecXbWrsgg
Από το ομώνυμο άλμπουμ του μουσικού σχήματος, "Ρόδο του Ανέμου" όπου συμμετείχε ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Χρίστος Τσιαμούλης.

Αξιόλογα είναι και τα τραγούδια "Αν", "Ψυχαμοιβός", "Κηφησιά", "Στο πλευρό σου" και "Γράμμα στην καλή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες