9/11/17

ΚΑΒΟΥΡΟΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ 1997--2000

Μέλη:
ΣΕΞΠΥΡ (Βασίλης Παρασκευάς)
DJ VANILLA (Στέφανος Σοφολόγης)

Είδος: Χιπ Χοπ
Διάρκεια: 1997-2000
Περιοχή: Αθήνα

Ο Βασίλης Παρασκευάς και Στέφανος Σοφολόγης εισχωρούν στη μουσικά κυκλώματα και δημιουργούν το 1997 το δικό τους χιπ χοπ συγκρότημα τους "Καβουροδεινόσαυρους". Το 2000 και με την βοήθεια των Imiz και της Sony κυκλοφορούν το πρώτο (αλλά και μοναδικό) τους άλμπουμ με τίτλο "Φύκια για μεταξωτές κορδέλες". Την ίδια χρονιά ο Σέξπυρ γράφει και ερμηνεύει σε μουσική του Πρύτανη των Ημισκουμπρίων το τραγούδι τίτλων της σειράς "10 λεπτά κήρυγμα" που γίνεται τρομερή επιτυχία. Ουσιαστικά εκεί τελειώνει όμως και η κοινή τους πορεία και πλεύση αφού λόγω σπουδών και λοιπών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα κυκλοφορήσουν άλλο δίσκο μαζί ενώ θα ακολουθήσουν και διαφορετικούς κλάδους σπουδών.

Το 2005 επανεμφανίζονται μαζί στην πρωινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "Όμορφος κόσμος το πρωί". Tο 2016 oι Καβουροδεινόσαυροι πραγματοποιούν ένα μοναδικό reunion ταξιδεύοντας μας σχεδόν 17 χρόνια πίσω με "Το πάρτυ με τα ούζα κάνοντας το remake του video clip.

Ο Σέξπυρ συνεχίζει κανονικά να δραστηριοποιείται στο μουσικό χώρο έχοντας φτιάξει ένα μέταλ συγκρότημα τους Trendy Hooligans ενώ ο Σοφολόγης έχει δικό του φωτογραφείο το Vanilla Photography.

Το πάρτυ με τα ούζα ΙΙ ( Videoclip )
https://www.youtube.com/watch?v=dZFXSjg6Qug
Στίχοι: Σέξπυρ
Μουσική: Θάνος Λυμπερόπουλος


Το πάρτυ με τα ούζα ( Videoclip )
https://www.youtube.com/watch?v=Yd70v6Wzdg8
Στίχοι: Σέξπυρ
Μουσική: Θάνος Λυμπερόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες