9/11/17

TRENDY HOOLIGUNS

Μέλη:
Παρασκευάς Βασίλης (Sexpyr) -φωνή
Iωάννου "Fad" Θέμης -κιθάρα
Απόλλωνας Σιακανδαρης -κιθάρα
Γιωργος Καψάλης -μπάσο
Φοίβος Ανδριοπουλος -τύμπανα

Είδος: Metal
Περιοχή: Αθήνα
Έτος Ίδρυσης: 2005

Οι Trendy Hooliguns δημιουργήθηκαν το 2005 από μια παρέα μόρτηδων και καραμπουζουκλήδων.  Το 2006 συμμετείχαν στο διαγωνισμό του Mad για νέα συγκροτήματα όπου και καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση με το τραγούδι "Η ανάσα μου". Frontman του συγκροτήματος είναι ο γνωστός ράπερ Σέξπυρ ο οποίος δίνει κυριολεκτικά ρέστα και σαν μεταλάς. Οι τρέντυ χούλιγκανς έχουν κυκλοφορήσει επίσημα 4 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλείες (2008 "Το ξύπνημα των χαζών",  2010 "Χολέτρα", 2011 "Περίεργη Ζωή", 2013  "Rise of the Hooliguns") ενώ έχουν ανεβάσει δωρεάν και άλλες τρεις (2008 "Βόλιουμ έξι", 2009 Tus vs Trendy Hooliguns 0%, 2010 "Tα πεταμένα"), που έχουν κυκλοφορήσει ελεύθερα στο διαδίκτυο. Ακόμη έχουν συνεργαστεί και σε δισκογραφίες άλλων καλλιτεχνών-συγκροτημάτων και συλλογικών δίσκων. Έχουν διασκευές γνωστών τραγουδιών ενώ έπαιξαν και σε πολλά festival ανά την Ελλάδα και έχουν εμφανιστεί επανειλημμένα σε γνωστές μουσικές σκηνές στην Αθήνα.

TRENDY HOOLIGUNS -Ακροβατώ
https://www.youtube.com/watch?v=WCmbuPBiR-Y



TRENDY HOOLIGUNS -Οι μπάτσοι είναι καλοί
https://www.youtube.com/watch?v=X4vVn_ZT0y8


Trendy (Αγγλ. λέξη) < σημαίνει το μοδάτο, ο μοδάτος. Χρησιμοποιείται και σαν ειρωνεία για αυτούς που ακολουθούν τυφλά την μόδα.

Hooligan (Αγγλ. λέξη) < σημαίνει γενικά τον ταραξία. Λέγεται κυρίως για τους υποστηρικτές διαφόρων ομάδων αλλά κυρίως ποδοσφαιρικών, που δημιουργούν επεισόδια πριν, κατά ή μετά από ένα ματς. Το φαινόμενο του χουλιγκανισμού ξεκίνησε από την Αγγλία.
Gun (Αμερικανική λέξη) < όπλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες