2/11/16

Οι τρεις πιο φευγάτοι γυναικείοι ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση

Ρόλος & Ηθοποιός

No 1 Ελένη Ράντου (Ελένη Βλαχάκη) Στην καταπληκτική κωμική σειρά του Anti1 "Κωνσταντίνου & Ελένης"  η Ελένη υποδύεται μια λαϊκή ανύπανδρης κοπέλα με χαμηλή μόρφωση που εργάζεται ως γκαρσόνα σε ένα μπαρ και κληρονομεί εξ ημισίας με τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό (Χάρη Ρώμα) μια νεοκλασική κατοικία στο Μαρούσι. Έτσι θα ξεκινήσει μια μεγάλη μάχη για το σπίτι. Η Ελένη γνωρίζει τον Κωνσταντίνο και τη Ματίνα Μανταρινάκη κατά τη διάρκεια των παιδικών τους χρόνων όταν έπαιζαν όλοι μαζί στην αυλή της εν λόγω κατοικίας. Μια από τις συνήθειές της είναι να μιλάει με στόμα γεμάτο. Ο ιδιόρυθμος και αυστηρός καθηγητής και η Ελένη που είναι συνήθως αδέκαρη, τεμπέλα, αθυρόστομη αλλά και ενίοτε πονόψυχη έρχεται σε διαρκή ρήξη με τον συγκάτοικο της. Κατα τη διάρκεια της σειράς έχει πολλές περιστασιακές σχέσεις, αλλά στο τέλος παντρεύεται τον Κωνσταντίνο. (Για Περισσότερες πληροφορίες για την Ελένη Ρλαντο εδώ)

No 2 Λίλα Μπακλέση: "Έλλη Χριστίδου" στο "Ταμαμ" (Αντ1) είναι μία όμορφη αλλά ανώριμη έφηβη, η οποία μετά την απόφαση της μητέρας της να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να ζήσουν όλοι μαζί με το νέο της σύντροφο και τα παιδιά του (Τουρκικής καταγωγής). Η Έλλη θα κοντραριστεί με όλους και ειδικά τον Τζεμ τον γιό του νέο της "πατέρα". Γρήγορα όμως τα παιδιά θα ερωτευτούν και η Έλλη θα μείνει έγκυος. Η 30χρονη Λίλα Μπακλέση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Σπούδασε στη σχολή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και ακολούθως στο Εθνικό Θέατρο. Πολύ πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο Β΄ Γυναικείου ρόλου στο έργο "Γκάμπυ" (2016).

No 3 Βαλέρια Κουρούπη: Η αντισυμβατική "Λίλα" από το "Εκείνες και Εγώ" (Αντ1) εντυπωσίασε το κοινό με το χαρακτήρα, την νεανικότητα αλλά και την αυθάδεια που απετούσε ο ρόλος της. Ήταν η κοπέλα του χαζού ανεψιού του Ζάχου Δόγγανου (Γιάννη Μπέζου) φέρνοντας πάντοτε σε δύκολη θέση τους γύρω της. Η Βαλέρια Κουρούπη είναι στην πργαματικότητα ανεψιά της Ναταλίας Τσαλίκη. Έχει σπουδάσει θέατρο και έχει παίξει σε πάρα πολλές σειρές με επιτυχία αλλά και στο θέατρο. Της ταιριάζουν πάρα πολύ οι κόντρα ρόλοι όπως της Λίλας στο "Εκείνες κι Εγώ" αλλά και στο "Ευτυχισμένοι μαζί", όπως και της "Γλυκεράς" στο "Παρουσιάστε".



Η Βαλέρια Κουρούπη σαν Joan Jett (I hate my self for loving you)
https://www.youtube.com/watch?v=-RU745jb26M
Στίχοι-Μουσική: Desmond Child
Πρώτη Εκτέλεση: Joan Jett



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες