23/11/16

Η θυσία στον Μολώχ της ασφάλτου

Ο Χάραντας της Ασφάλτου
Σαν σήμερα 13 Νοεμβρίου είχε γενέθλια και ο Παντελής Παντελίδης δυστυχώς όμως, το νήμα της ζωής του κόπηκε απότωμα σε μια κλειστή στροφή στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Δεν ήταν όμως ο μόνος τραγουδιστής που σκοτώθηκε σε τόσο νεαρή ηλικία σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα β.λ.π. Κώστας Κόλλιας, Δημήτρης Ζευγάς.

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, η απόσπαση προσοχής του οδηγού, η μη χρήση προστατευτικού κράνους ή ζώνης, η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και η παραβίαση της προτεραιότητας αναδεικνύονται ως τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων/δυστυχημάτων, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της τροχαίας.

Ως τροχαία δυστυχήματα αποκαλούνται τα ατυχήματα επί οδικού δικτύου, που απαραιτήτως εμπεριέχουν και θάνατο ανθρώπων, αντίθετα τροχαία ατυχήματα αποκαλούνται αυτά που επισυμβαίνουν επί του οδικού δικτύου. Μπορεί να εμπεριέχουν υλικές ζημίες ή και τραυματισμό ανθρώπων ή ζώων.



Διάσημοι που έχασαν την ζωή τους σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα
https://www.youtube.com/watch?v=bP7rDSZ6ls8
Όνειρο Μισό
https://www.youtube.com/watch?v=wnMZfpsIi6s
Στίχοι: Αγγελίνα Γεωργίου
Μουσική: Γιάννης Χαριλάου
Ερμηνεία: Τόνια Πάπουτσου & Γιάννης Χαριλάου

"Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στο 18χρονοΓιώργο Μαυρίκιο που έφυγε τόσο άδικα, ένα ξημερώμα Πρωτοχρονίας. Γιώργο μας, καλό σου ταξίδι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες