3/12/17

Οικογένειες και Συγγένειες Τραγουδιστών

Οικογένειες και Συγγένειες Τραγουδιστών - Εξ αίματος και εξ αγχιστείας συγγένειας επώνυμων Ελλήνων τραγουδιστών.

Μουσικές οικογένειες με ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο

1) Η Αφροδίτη Μάνου ήταν αδελφή της Μαρίας Δημητριάδη και το όνομα της, της το έδωσε ο Νίκος Γκάτσος.

2) Ο Γιώργος Νταλάρας είναι γιος του παλιού ρεμπέτη Λουκά Νταράλα και αδελφός της τραγουδίστριας Ελένης Νταράλα (ετεροθαλή αδέλφια) και νύφη του Γιώργου Ζαμπέτα. Η Ελένη Νταράλα ήταν παντρεμένη με τον Μιχάλη Ζαμπέτα και αυτός τραγουδιστής.

3
) Η τραγουδίστρια Βασιλική Λαβίνα (πραγματικό επώνυμο Λαβίδα) είναι σύζυγος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου και αδελφή της επίσης τραγουδίστριας Χριστιάνας (Λαβίδα) και εξαδέλφη της Ελένης Βιτάλη. Η Ελένη Βιτάλη είναι κόρη του συνθέτη Τάκη Λαβίδα και μητέρα του τραγουδιστή Νίκου Ξύδη.

4) Η τραγουδίστρια Δέσποινα Γλέζου είναι αδελφή του συνθέτη Γιάννη Γλέζου και ανεψιά του Γιάννη Ρίτσου και του Μανόλη Γλέζου.

5) Και οι τρεις γιοι του μεγάλου Στράτου Διονυσίου, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής κληρονόμησαν την φωνή και το ταλέντο του.

6) Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι παντρεμένος με την τραγουδίστρια Ισιδώρα Σιδέρη και έχει μία κόρη τη Ελεωνόρα Ζουγανέλλη. Ο νονός της Ελεωνόρας είναι ο Αντώνης Τουρκογιώργης.

7) Η Λιζέτα Καλημέρη και η Μελίνα Κανά είναι αδελφές και το πραγματικό τους επώνυμο είναι Κανατά.

8) Ο Θάνος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αδέλφια. Ο Ανδρέας υπήρξε παντρεμένος με την τραγουδίστρια Μαρία Δημητριάδη, με την Χριστίνα Μαραγκόζη, με την Σοφία Βόσσου αλλά και με την ηθοποιό Δήμητρα Ρουμπέση. Ο Ανδρέας έχει γράψει στίχους και έχει τραγουδήσει τραγούδια.

9) Ο Γιάννης Βαρδής είναι γιος του μεγάλου Αντώνη Βαρδή. Η Χριστίνα Μαραγκόζη υπήρξε για ένα διάστημα παντρεμένη με τον Αντώνη Βαρδή.

10) Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι γιος του Γιάνννη Πάριου.

11) Η Μαίρη Μαράντη, ο Γιάννης Βορριάς και η Γωγώ Πολέμη εκτός από λαϊκοί τραγουδιστές είναι και αδέλφια. Ακόμη η Μαράντη υπήρξε και σύζυγος του λαϊκού συνθέτη και στιχουργού Γιάννη Καραμπεσίνη.

12) Η τραγουδίστρια Ζωίτσα Κουρούκλη και η Ζωή Λάσκαρη ήταν ξαδέλφες. Πραγματικό επώνυμο Κουρούκλη.

13) Ο ποιητής και δημοσιογράφος Γιάννης Θεοδωράκης ήταν αδελφός του Μίκη Θεοδωράκη

14) Ο τραγουδιστής Αντώνης Πολίτης είναι αδελφός του Νίκου Πολίτ (μπασίστας των «Εξαδάκτυλος»), του Γιώργος Πολίτης ή Πολύζος τραγουδιστή και συνθέτης, και της Κλεοπάτρας Μαλάμου τραγουδίστριας.

15) Ο τραγουδιστής Κώστας Καράλης και η τραγουδίστρια Ελπίδα είναι αδέλφια και το πραγματικό τους επώνυμο είναι Καραγιαννοπούλου.

16) Ο Μανώλης Χιώτης πραγματοποίησε συνολικά τρεις γάμους και τις τρεις με τραγουδίστριες. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Ζωή Νάχη, η δεύτερη η Μαίρη Λίντα και η τρίτη η Μπέμπα Κυριακίδου. 

17) Τα αδέλφια Κατσάμπα Γιάννης και Γιώργος έχουν και τρίτο αδελφό που ασχολείται με την μουσική τον Πάνο Κατσάμπα που έπαιζε στους "Ντούο Ολύμπικ".

18) Ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής είναι εξάδελφος του ηθοποιού Γιάννη Βογιατζή.


19) Τα Τζαβαράκια, ο Γιώργος και ο Νίκος Τζαβάρας είναι αδέλφια δίδυμα. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Φιόνα Τζαβάρα είναι κόρη του Νίκου Τζαβάρα και μητέρας της είναι η ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου και εγγονή του αείμνηστου ηθοποιού Γιάννη Παπαδόπουλου (Ζαννίνο). Ανεψιός του Ζαννίνο είναι και ο τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος.


20) Ο Περικλής Περάκης και η Ξανθή Περάκη είναι αδέλφια

21) Η Άννα Βίσση και η Λία Βίσση είναι αδελφές. Η Βέρα Μπούφη είναι ανιψιά τους αφού είναι κόρη της Νίκης ΒίσσηΗ Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας πέρα από καλλιτεχνικό ζευγάρι υπήρξα και παντρεμένοι, έχοντας αποκτήσει και μία κόρη την Σοφία. Η Λία Βίσση υπήρξε παντρεμένη με τον συνθέτη Σάββα Σάββα.

22) Τα Κίτρινα Ποδήλατα Γιώργος Παντελιάς και Αλέξανδος Παντελιάς είναι αδέλφια.

23) Η οικογένεια των Ξυλούρηδων ξεκινά από τον παππού Kαραμουζαντώνη και εδώ και τέσσερις γενιές τροφοδοτεί με θεσπέσιους ήχους την Κρητική - και όχι μόνο - μουσική. Ο Ψαραντώνης (κατά κόσμον Αντώνης Ξυλούρης) είναι αδελφός του αξέχαστου Νίκου Ξυλούρη (Ψαρονίκος) και του λαουτιέρη Γιάννη Ξυλούρη (Ψαρογιάννης) ενώ είναι και πατέρας του επίσης λαουτιέρη Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργη). 

24) Ο Στάθης Αγγελόπουλος είναι γιος του Μανώλης Αγγελόπουλος ο οποίος ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Αννούλα Βασιλείου.

25) Οι Κονιτοπουλαίοι έχουν τεράστια μουσική παράδοση και δράση στο χώρο του νησιώτικου τραγουδιού. Η αρχή τους ξεκινά με φημισμένο βιολιτζή απ' τον Κινίδαρο, Μιχάλη Κονιτόπουλο, το δρόμο του θα πάρουν και όλα τα παιδιά του Γιώργος Κονιτόπουλος, η Αγγελική, η Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος και ο Κώστας. Την παράδοση συνέχισαν και τα παιδιά τους η Στέλλα Κονιτοπούλου κόρη της Αγγελικής, η Ελένη Λεγάκη κόρη της Ειρήνης, ο Γιάννης γιος του Βαγγέλη και η Νάσια.

26) Ο Στέλιος Περπινιάδης ήταν γιος του Βαγγέλη Περπινιάδη.

27)  Μέλος της ηπειρώτικης μουσικής οικογένειας των Σουκαίων είναι ο φημισμένος στιχουργός και μουσικός Τάκης Σούκας (γιος του Φώτη Σούκα) είναι εξάδελφος των Βαγγέλη Σούκα (κλαρίνο), Βασίλη Σούκας (κλαρίνο) και Κώστα Σούκα (συνθέτης)

28) Ο Λάκης Χαλκιάς προέρχεται από μία εξίσου μεγάλη μουσική φαμίλια τους Χαλκιάδες που πάνε 7 γενιές πίσω.

29) Ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Εύη Αδάμ.

30) Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι παντρεμένος με την πολιτικό Άντζελα Γκερέκου

31) Η Άννα Καλουτά και η Μαρία Καλουτά είναι αδελφές.

32) Η Έρρικα Μπρόγιερ υπήρξε παντρεμένη με τον Κώστα Βουτσά και απέκτησαν μαζί ένα παιδί. Η Έρρικα και η Μαργαρίτα Μπρόγιερ είναι αδελφές και αποτέλεσαν καλλιτεχνικό δίδυμο.

33) Η Ίνα Λαζοπούλου είναι αδελφή της Τζώρτζιας Λαζοπούλου των C- Real.

34) Ο Βασίλης Σαλέας και ο Σαράντης Σαλέας είναι αδέλφια.

35) Η Άννα Καραμπεσίνη είναι αδελφή της παλιάς τραγουδίστριας της παραδοσιακής και δημοτικής μουσικής Έφης Σαρρή.

36) Ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης είναι γιος του τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη.

37) Η τραγουδίστρια Χριστίνα είναι ανιψιά της ηθοποιού και ερμηνεύτριας του Ελαφρού Τραγουδιού Άντζελας Ζήλια. Κουμπάρος της Άντζελας Ζήλια ήταν ο συνθέτης Γιώργος Μουζάκης. 

38) Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι σύζυγοι. Τραγουδίστρια ήταν και η αδελφή της Καίτης η Λιάνα Γαρμπή ενώ και ο γιος του Διονύση Σχοινά και της Καίτης, ο Δημήτρης ασχολείται και αυτός με το τραγούδι. 

39) Αντιγόνη Ψυχράμη ("Με λένε Πόπη") και η Ειρήνη Ψυχράμη (Hi-5) είναι αδελφές ενώ τραγουδιστής είναι και ο αδερφός τους ο Αποστόλης.

40) Οι φίλοι για Πάντα Γιώργος Ελευθεράς και Νίκος Ελευθεράς είναι αδέλφια.

41) Γιοι του συνθέτης Γιάννη Παπαϊωάννου είναι ο Τάκης και ο Αντώνης Παπαϊωάννου

42) Ο Παύλος Σιδηρόπουλος ήταν ανιψιός της πεζογράφου και παιδαγωγού Έλλης Αλεξίου και δισέγγονο του Αλέξη Ζορμπά.

43) Ο Στάθης Καζαντζίδης είναι ο μικρότερος αδελφός του τεράστιου Καζαντζίδη. 

44) Η Ελένη και Σουζάνα Βιουγιουκλή είναι αδελφές.

45) Η Μαντώ έχει αδελφή τραγουδίστρια, τη Χρυσώ Σταματοπούλου.

46) Ο Χάρης Κατσιμίχας και ο Πάνος Κατσιμίχας είναι αδέλφια.

47)  Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης είναι γιος του Βασίλη Κωνσταντινίδη, ντράμμερ των Idols και της Christine King, τραγουδίστριας των Νοστράδαμος.

48) Ο Στέλιος Βαμβακάρης και ο Δομένικος Βαμβακάρης είναι γιοι του Μάρκου Βαμβακάρη.

49) Ο Στέφανος Κορκολής είναι ανεψιός του μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα.

50) Ο Θάνος Καλλίρης είναι γιος του κιθαρίστα Τίτου Καλλίρη. Ο Τίτος Καλλίρης ήταν ανεψιός του Κώστα Μπέζου που έγινε γνωστός κατά το Μεσοπόλεμο με το ψευδώνυμο "Α. Κωστής".

51) Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι γιος του Δημήτρη Κόκοτα.

52) Ο Πέτρος Ίμβριος υπήρξε παντρεμένος με την παρουσιάστρια και στιχουργό Ναταλία Γερμανού την κόρη του Φρέντυ Γερμανού, ο οποίος ήταν ανεψιός του συνθέτη Λεό Ραπίτη.

53) Η Γιάννα Τερζή είναι κόρη του Πασχάλη Τερζή.

54) Η Ελένη Καρουσάκη είναι κόρη του Κώστα Καρουσάκη.

55) Ο Νίκος Κουρκούλης είναι παντρεμένος με την Κέλλυ Κελεκίδου.

56) Η Ναταλία Ρασούλη είναι κόρη του Μανώλη Ρασούλη.

57) Η Τζόζεφιν Βέντελ είναι κόρη της τραγουδίστριας Μαργαρίτα Βεντή.

58) Η αείμνηστη Βίκυ Μοσχολιού είχε μία ανιψιά την Εύα Μοσχολιού που και αυτή ασχολήθηκε με το τραγούδι.

59) Η Ευρυδίκη υπήρξε παντρεμένη με τον τραγουδιστή Δημήτρη Κοργιαλά αλλά και με τομ στιχουργό και συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, με τον οποίο αποκτήσε ένα γιο τον Άγγελο. Κουμπάρος τους ήταν ο στιχουργός Λεωνίδας Μαλένης.

60) Η Γλυκερία είναι παντρεμένη με τον μουσικό και συνθέτη Στέλιο Φωτιάδη ο οποίος έχει παίξει σε πολλά συγκροτήματα.

61) Ο Νίκος Ξαρχάκος είναι παντρεμένος με την τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα.

62) Ο τραγουδιστής Γιώργος Σαρρής ήταν αδελφός της Χάρις Αλεξίου, το πραγματικό τους όνομα είναι Ρουπάκα.

63) Ο Κώστας Δόξας και ο Άκης Δείξιμος είναι αδέλφια αλλά και ανιψιά του Αντώνη Βαρδή.

64) Η τραγουδίστρια Μίλλη Καραλή είναι παντρεμένη με τον συνθέτη Νίκο Λαβράνο, οποίος είχε ακόμη ένα αδελφό συνθέτη το Γιώργο Λαβράνο.

65) Η Βίκυ Λέανδρος είναι κόρη του συνθέτη, μουσικού και παραγωγού Λέανδρου Παπαθανασίου (Leo Leandros)

66) Ο γιος του σπουδαίου Κώστα Χατζή, Αλέξανδρος Χατζής είναι και αυτός τραγουδιστής ενώ και η δεύτερη σύζυγος του Κώστας Χατζή Αντωνία Χατζίδη ήταν και αυτή τραγουδίστρια.

67) Το "Ντούο Χάρμα" της δεκαετίας του ΄50 αποτελούσε ο λαϊκός συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής Τόλης Χάρμας και η σύζυγος του Λίτσα Χάρμα. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε αργότερα και η κόρη τους Νανά Χάρμα.

68) Ο παλιός τραγουδιστής Τέτος Δημητριάδης ήταν αδελφός της επίσης τραγουδίστριας Τασίας Δημητριάδη.

69) Η Πέγκυ Ζήνα είναι κόρη της τραγουδίστριας Στέλλας Χρυσικοπούλου. Η τραγουδίστρια Όλγα Γαλίτση είναι αδελφή της Στέλλας Χρυσικοπούλου και θεία και νονά της Πέγκυ Ζήνα.

70) Ο τραγουδιστής Γιώργος Αιγύπτιος είναι παντρεμένος με την τραγουδίστρια Έλενα Τηλιακού.

71) Η τραγουδίστρια Έφη Μοσχονά ήταν αδελφή του παλιός ρεμπέτης Οδυσσέα Μοσχονά.

72) Ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Σερραίος είναι πατέρας του νεαρού τραγουδιστή Στέργιου.

73) Η Ξανθίππη Καραθανάση είναι παντρεμένη με τον στιχουργό Λάκη Τεάζη.

74) Η Αγγελική Ηλιάδη είναι εγγονή της Καίτης Γκρέυ.

75) Ο Μάνος Λοΐζος ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό, στιχουργό και τραγουδίστρια Δώρα Σιτζάνη.

76) Η τραγουδίστρια Τερέζα είναι κόρη της τραγουδίστριας, στιχουργού και συνθέτριας Καίτης Μπόνη.

77) Το συγκρότημα "Σαμποτέρ" αποτελείτο από τους αδελφούς Κωνσταντίνο και Κύρο Μποσνάκη.

78) Το συγκρότημα "Τα παιδιά του Οδυσσέα" αποτελείτο από τους Βαγγέλη και Γιάννης Βαφίνη.

79) Η Χριστίνα Μεταξά που εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision το 2009 με το τραγούδι Firefly είναι αδελφή του Νικόλα Μεταξά που έλαβε μέρος στο πρώτο X Factor καταλαμβάνοντας στο τελικό τη δεύτερη θέση.

80) Η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα έχει άλλα δύο αδέλφια, τη Χαρά και τον Άντρο οι οποίοι εκπροσώπησαν την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "Μάνα μου" και έφτσαν μέχρι την 5η θέση.

81) Η τραγουδίστρια Αλέκα Κανελλίδου και η στιχουργός, συνθέτρια και τραγουδίστρια Νινή Ζαχά ήταν κουμπάρες. 

82) Η Νένα Χρονόπουλου και ο τραγουδιστής Στάθης Ξένος είναι αδέλφια (Έχουν τον ίδιο πατέρα και το έμαθαν το 2013). 

83) Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης και ο στιχουργός Γιώργος Αδαμαντίδης έχουν σχέση θείου και ανεψιού.

84) Ο ράπερ των Stavento Μιχάλης Κουινέλης απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη σύντροφο του τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου.

85) Η τραγουδίστρια Λήδα Χαλκιαδάκη που αποτέλεσε μουσικό Ντουέτο με το Σπύρο Βλασσόπουλο είναι κόρη της τραγουδίστριας Δανάης Στρατηγοπούλου. 

86) Ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Σπύρος Σκορδίλης ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Λένα Νταϊνά, οι οποίοι αποτέλεσαν και μουσικό ντουέτο.

87) Ο μουσικοσυνθέτης Θεόδωρος Πολυκανδριώτης είχε τρεις γιους οι οποίοι ασχολήθηκαν και αυτοί με τη μουσική και ακολουθούσαν τον πατέρα τους. Ο Θανάσης και ο Γιάννης έπαιζαν μπουζούκι ενώ ο Σπύρος τραγουδούσε.   

88) Ο Αδάμ Καρυπίδης και η Μαρία Γιαννίκου δεν ήταν μόνο συγκρότημα με την επωνυμία ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΑΜ αλλά και αδέλφια, ενώ και η μητέρας τους Θάλεια ήταν λαϊκή τραγουδίστρια.

89) Οι τραγουδίστριες Μόρφω Τσαϊρέλη και Νίκη Τσαϊρέλη είναι αδελφές.

90) Η τραγουδίστρια Λουίζα Τζορντανέλλι είναι κόρη του τραγουδιστή Λάκη Τζορντανέλλι.

91) Εκτός από τον Γιάννη Φλωρινιώτη τραγουδιστής είναι και ο γιος του ο Νίκος Φλωρινιώτης, αλλά και η κόρη του Αννούλα Φλωρινιώτη. 

92) Η τραγουδίστρια Λία Τζιαμπάζη είναι σύζυγος του γνωστού τραγουδοποιού και τραγουδιστή Θανάση Γκαϊφύλλια.  

93) Η "τραγουδίστρια της Νίκης" η Σοφία Βέμπο ήταν παντρεμένη με τον στιχουργό Μίμη Τραϊφόρο ενώ ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν και η μικρότερη αδελφή της η Αλίκη Βέμπο. 

94) Ο Μίμης Τραϊφόρος παντρεύτηκε με τη τραγουδίστρια Κρύστα (Τσίχλα) ενώ γνωστοί επίσης ήταν και οι αδελφοί της, ο μαέστρος Ζαχαρίας Τσίχλας, ο βιολιστής Γιάνννης Τσίχλας και ο πιανίστας Αντώνης Τσίχλας. 

95) Ο τραγουδιστής Θάνος Μωραϊτίδης είναι γιος του τραγουδιστή Αλέκου Μωραϊτίδη. 

96) Η τραγουδίστρια Γιώτα Κόκκορη ήταν παντρεμένη με τον κλαρινίστα Κώστα Κόκκορη και είναι αδελφή του επίσης τραγουδιστή Γιώργου Βελισσάρη.

97) Η τραγουδοποιός Κοραλία Αλιφραγκή ήταν κόρη της παλιάς λαϊκής τραγουδίστριας Ανθούλας Αλιφραγκή. 

98) Ο τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Ζαμπέτας ήταν γιος του τεράστιου Γιώργου Ζαμπέτα, Στα χνάρια του παππού, του πατέρα αλλά και της μητέρας (Ελένη Νταράλα) βρίσκεται και εγγονός Γιώργος Ζαμπέτας.

99) Ο σπουδαίος κλαρινίστας Γιώργος Μάγγας είναι παντρεμένος με την τραγουδίστρια Τζούλη Τζινέρη.

100) Η τραγουδίστρια Υακίνθη Λάγιου η κόρη του αξέχαστου συνθέτη Δημήτρη Λάγιου.

101) Η Κατερίνα Στανίση ήταν νύφη της Ρίτας Σακελλαρίου.

102) Η λαϊκή τραγουδίστρια Νατάσσα Μαρίνη, στην αρχή της καριέρας της αποτέλεσε δίδυμο με την αδελφή της Έλενα, η οποία και παντρεύτηκε το συνθέτη Βασίλη Ηλιάδη και σταμάτησε το τραγούδι.

103) Η τραγουδίστρια Άρτεμις Αλεξανδράτου είναι αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

104) Η τραγουδίστρια Βάλια Ζολώτα είναι κόρη του τραγουδιστή Μάνθου Ζολώτα.

105) Ο Χρήστος Δάντης υπήρξε παντρεμένος κατά σειρά με την τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση, Κατερίνα Τοπάζη όπως και με την Κύπρια τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου. Επίσης τραγουδιστής ήταν και ο πατέρας του Διονύσης Βλαχάκης. 

106) Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι γιος του τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργού Χρήστου Κακουριώτη.

107) Ο Βαλάντης υπήρξε παντρεμένος με την επίσης τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου.

108) Η τραγουδίστρια Sigma Fay (Ευτυχία Αθανίτη) είναι αδελφή της ηθοποιού και τραγουδίστριας Κατιάνας Μπαλανίκα (Αικατερίνη Αθανίτη) και είναι παντρεμένη με τον ντράμμερ και τραγουδιστή Λουκά Σιδερά (σ.σ. Aphrodite's Child, Ypsilon, etc).

109) Οικογένεια Βερραίων-Μπάρμπα: Ο Αγγελής Βέρρας (πραγματικό όνομα Αγγελής Μπάρμπας, ήταν μουσικός κλαρινίστας και τραγουδιστής της παραδοσιακής μουσικής από το Φαραί της Αχαΐας και τα παιδιά του αλλά και μερικά από τα εγγόνια του ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο. Μιλούμε για το Γιώργο, το Σπύρο, τη Φρόσω, τη Τασία, την Ευγενία, το Νίκο, το Γιάννη και το Κώστα. Από την πιο νέα γενιά είναι γνωστοί η Χαρά και η Άντζυ.

110) Η Φανή Πολυμέρη, κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργού Φώτη Πολυμέρη, ασχολήθηκε και εκείνη στα νεανικά της χρόνια με το τραγούδι αλλά αποσύρθηκε γρήγορα. 

111) Ο νεαρός τραγουδιστής της τζαν Αδάμ Τσαρούχης είναι γιος του τραγουδιστή της δημοτικής μουσικής Παύλου Τσαρούχη.

112) Οι τραγουδίστριες Έρη και Λιούμπα Ζώρα είναι κόρες του μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ζώρα.

113) Ο λαϊκός κιθαρίστας και τραγουδιστής Μάριος (Κώστογλου) είναι παντρεμένος με την επίσης τραγουδίστρια Φαίδρα Πάλλα.

114) Η τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη είναι αδελφή του σπουδαίου τραγουδιστή Μπάμπη Τσέρτου, ενώ τραγουδιστής και μουσικός είναι και ο γιος της Νίκος Καραγιάννης.

115) Η τραγουδίστρια Μαρία Ιακώβου είναι κόρη της τραγουδίστρια Ρένας Βιολάντη.

116) Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα ήταν κόρη του τραγουδιστή Αλέκου Πάντα και ανεψιά του μαέστρου Ντίνου Πάντα.

117) Ο τραγουδιστής Ανδρέας Στάμος είναι παντρεμένος με την επίσης τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Σαμαρά.

118) Η τραγουδίστρια Γωγώ Βαγενά είναι νύφη της αείμνηστης Πόλυς Πάνου.

119) Η συνθέτις και τραγουδίστρια Ζηνοβία (Ζήνα) Αρβανιτίδη είναι κόρη του γνωστού τραγουδιστή Πασχάλη.

120) Η τραγουδίστρια Δήμητρα Μπέκιου είναι κόρη του τραγουδιστή Γιώργου Μπέκιου και η αδελφή της η Ανδριάνα Μπέκιου έχει γράψει στίχους για τα τραγούδια της. 

121) Η τραγουδίστρια Μαρία Κηλαηδόνη είναι κόρη του Λουκιανού Κηλαηδόνη και της ηθοποιού Άννας Βαγενά. Η αδελφή της Γιασεμή είναι και αυτή ηθοποιός.

121) Ο Μάριος Φραγκούλης είναι ανιψιός της Ρένας Βλαχοπούλου.

122) Ο νεαρός τραγουδιστής Πρόδρομος Μαζουμίδης είναι γιος του γνωστου τραγουδιστή Αντύπα

123) Ο Γιώργος Μαργαρίτης έχει ένα μικρότερο αδελφό που επίσης είναι τραγουδιστή και ονομάζεται Βάιος Μαργαρίτης. 

124) Η τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου είναι κόρη της τραγουδίστριας Ντίνα Παπαϊωάννου και του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Αθηνών Λάκη Παπαϊωάννου. 

125) Ο Σταμάτης Γονίδης υπήρξε παντρεμένος με την επίσης τραγουδίστρια Άντζελα Βάγια ενώ και η κόρη τους Στεφανία είναι και αυτή τραγουδίστρια. 

126) Ο Γιώργος Αλκαίος είναι γιος του επίσης τραγουδιστή Γιάννης Βασιλείου. 

127) Η Λένα Παπαδόπουλου είναι ανιψιά της σπουδαίας Πίτσας Παπαδοπούλου

128) Ο Λευτέρης Πλιάτσικας των Όναρ είναι αδελφός του Φίλιππου Πλιάτσικα.

129) Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη.

Τα καλύτερα μας χρόνια είναι τώρα (Video Clip )
https://www.youtube.com/watch?v=EmCV8m3zZXE
Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος
Μουσική: Αντώνης Βαρδής
Εκτέλεση: Γιάννης Πάριος & Χάρης Βαρθακούρης - Αντώνης Βαρδής & Γιάννης Βαρδής



Αντύπας & Πρόδρομος -Οικογενιακή Υπόθεση
https://www.youtube.com/watch?v=HjhYUgLdT5Q
Στίχοι: Μάνος Τσιλιμίδης Μουσική: Αντώνης Βαρδής Πρώτη εκτέλεση: Αντώνης Βαρδής & Γιάννης Βαρδής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες