8/7/15

Οι τέσσερεις πιο Φευγάτοι Ήρωες της μικρής οθόνης

Ηθοποιοί & Ρόλοι 

Ο "ΛΑΖΑΡΟΣ" από το "Είσαι το ταίρι μου", ο κατα κόσμον Άρης Σερβετάλης μαζί με το κατοικίδιο του το Μήτσοο έγραψαν ανεπανάληπτες στιγμές στην ελλ. τηλεόραση.  Γεννήθηκε το 1976 στο Κουκάκι, όπου μεγάλωσε. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο ξεκίνησε να εργάζεται σε μια αποθήκη ηλεκτρικών ειδών. Με την προτροπή μιας φίλης του έδωσε τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και γράφτηκε στη σχολή υποκριτικής Φωτιάδη. Αρχικά έλαβε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός με την συμμετοχή του στη δημοφιλή κωμική σειρά του Mega "Είσαι το ταίρι μου", υποδυόμενος έναν εκκεντρικό και ασυμβίβαστο νεαρό, το Λάζαρο. Ένα χρόνο μετά κράτησε έναν απαιτητικό ρόλο με τίτλο "Κλείσε τα μάτια". Πρωταγωνίστησε επίσης κατά την περίοδο 2006-2008 στη σειρά "Singles", ενσαρκώνοντας το ρομαντικό και ευαίσθητο Φώτη. Στο θέατρο "Πρόζα" έλαβε μέρος στην παράσταση "Μια Ιστορία στο Ζωολογικό Κήπο" του συγγραφέα Έντουαρντ Άλμπι, καθώς και σε δύο παραστάσεις του Δημήτρη Παπαϊωάννου με τίτλους "2" και "ΜΗΔΕΙΑ".


Ο "ΜΑΝΟΣ" από τους "Ευτυχισμένοι Μαζί", ο κατα κόσμον Βασίλης Γιακουμάρος. Γεννήθηκε στην Ρόδο, σπούδασε μαθηματικός στο πανεπιστηήμιο του Λούτον αλλά τον τράβηξε περισσότερο στην ηθοποιία και τέλειωσε και δραματική σχολή το 2007. Τον γνωρίσαμε ως τον «Μάνο» από τους «Ευτυχισμένους Μαζί», ως το «Πίτμπουλ» από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», ενώ ενσάρκωσε και παρόμοιους χαρακτήρες σε σίριαλ όπως «Η πολυκατοικία», «Επτά θανάσιμες πεθερές» (Στην πεθερά του 1821), «Εργαζόμενη γυναίκα», «Φίλα το βάτραχό σου». Όλες, σειρές οι οποίες ήταν ιδιαίτερα αγαπητές στο κοινό. Θανατηφόρες ατάκες.


Ο "ΛΕΩΝΙΔΑΣ" από το "10 Λεπτά κήρυγμα ο κατα κόσμον Δημήτρης Κουρούμπαλης. Γεννήθηκε το 1979 στην Κόρινθο όπου και έζησε για κάποια χρόνια μέχρι που μετακόμισε στην Αθήνα. Τελείωσε το λύκειο στο Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ φοίτησε και στη δραματική σχολή "'Ιασμος". Ευρύτερα γνωστός έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά "10 Λεπτά Κήρυγμα", όπου υποδύεται ένα μαθητή λυκείου. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες "Alter ego", μαζί με το Σάκη Ρουβά, και "Τεστοστερόνη". Στο θέατρο έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις "Δάφνις και Χλόη", "Μόλις χώρισα", "Εσεις πώς ζήτε; καλά ή καλύτερα;" κ.α. Έχει ιδρύσει τη δική του θεατρική ομάδα με την ονομασία So7.



Ο "ΜΕΝΙΟΣ" από το "Πέτα τη φριτέζα", ο κατά κόσμον Κυριάκος Σαλής. Σπούδασε στη δραματική σχολή Πράξη Επτά. Συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά "Πετά τη φριτέζα" (ΑΝΤ1) και "Παρουσιάστε". Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Δον Κιχώτης, Βιβλίο 2ο, Κεφ. 23ο (2018), Grease (2017), Cats (2018), Φιλονικία (2016). Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Πέτα τη Φριτέζα (2018), Παρουσιάστε! (2020), ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ (2021).

10 Λεπτά κήρυγμα
https://www.youtube.com/watch?v=F-hMCQfE7jA
Στίχοι-Μουσική: Σέξπυρ (Πρώην "Καβουροδεινόσαυρος")


Η μικρή αυτή λίστα ίσως θα έπρεπε να συμπληρωθεί με άλλα πολύ φευγάτα άτομα τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στις Βαρβαρότητες, τον Αντώνη Καφετζόπουλο ως "Ακάλυπτο", την Ελένη Ράντου ως Ελένη Βλαχάκη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σαν Τζώνι στα "Εγκλήματα" και την Λίλη από το "Εκείνες κι Εγώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες