17/6/17

OTHERVIEW

"Η άλλη όψη"
Τωρινή Σύνθεση: 
Βασίλης Κουμεντάκος
Δημήτρης Ίσαρης
Έλενα Τσαγκρινού

Πρώην Μέλος:  Κρυσταλλία (2009-12)
 
Είδος: Dance, Pop

Έτος Ίδρυσης: 2009

Περιοχή: Πειραιάς, Αθήνα

To γκρουπ έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2009, όταν ένα δικό τους remake του «Είσαι Εδώ» κυκλοφόρησε ως digital single και video clip, και συμπεριλήφθηκε στην επανέκδοση του άλμπουμ «7» του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το remake αυτό, παράλληλα με τις εμφανίσεις τους στην σκηνή του «Rex» με τον Χατζηγιάννη, άνοιξε το δρόμο της επιτυχίας. Ακολούθησαν πολλά cd singles με τραγούδια τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά. Η Έλενα Τσαγκρινού επιλέχθηκε από τους Otherview τον Ιούνιο του 2013 ανάμεσα σε 200 νέες κοπέλες, έπειτα από διαγωνισμό σε συνεργασία με το MTV Greece και έπειτα από την αποχώρηση της Κρυσταλλίας Ρήγα για να κάνει solo καριέρα. Οι OtherView έχουν πετύχει σημαντικές συνεργασίες με ονόματα όχι μόνο της εγχώριας μουσικής σκηνή αλλά και από τη διεθνή μουσική σκηνή, όπως οι Akcent, Max Zotti, Davide Rivaz & Chris Willis.


OtherView -Ο γύρος του κόσμου
https://www.youtube.com/watch?v=2Sw8F-06IWM
Στίχοι: Βασίλης Κουμεντάκος
Μουσική: Βασίλης Κουμεντάκος, Δημήτρης Ίσαρης
Εκτέλεση: Έλενα Τσαγκρινού

OtherView -Κάνε με
https://www.youtube.com/watch?v=XVHjK6otgNo
Εκτέλεση: Έλενα Τσαγκρινού

Ο Βασίλης Κουμεντάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σύμη. Σπούδασε μουσική τεχνολογία και από μικρός έπαιζε μουσική ως Dj σε κλάμπς του νησιού. Είχε το πρσσωνύμιο "Dj Fence" και μαζί με το έτερο μέλος του συγκροτήματος, τον Δημήτρη Ίσαρη, είχαν δημιουργήσει το dj δίδυμο "Kosmopolitans".

Ο Δημήτρης Ίσαρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατέχει bachelor στην μουσικολογία και master στην μουσική σύνθεση από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και παίζει κιθάρα και πλήκτρα. Μετά το πέρας των σπουδών του στην Αμερική συνέχιζε να εργάζεται εκεί όπου έγραψε μουσική για διάφορα ιδρύματα ανά τον κόσμο, για διάφορες ανεξάρτητες ταινίες, τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ, ενώ έχει συνθέσει και την μουσική θεατρικών παραστάσεων που ανέβηκαν στο θρυλικό θέατρο Broadway της Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες