9/6/18

Μαρία Σπυροπούλου

Η Μαρία Σπυροπούλου είναι μια λαϊκή τραγουδίστρια που έχει διαγράψει τη δική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για την ερμηνευτική ικανότητά της, όσο και για το ήθος της. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και μακρά θητεία στα λαϊκά πάλκα, προσωπική δισκογραφία, συμμετοχές και σημαντικές συνεργασίες.

Η Μαρία γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε επί 8 χρόνια κλασικό τραγούδι. Στο δρόμο της τραγουδίστριας βρέθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης ο όποιος της έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει στη ομάδα Σπείρα-Σπείρα. 
Δισκογραφικά η πρώτη της συμμετοχή αποτέλεσε τη σφραγίδα στο δίσκο του Σταμάτη Κραουνάκη «Όλοι μαύρα και ένα πιάνο». Η πορεία της συνεχίστηκε και η αναγνώριση από το ευρύ κοινό ήρθε με τους δυο δίσκους του Χρήστο Νικολόπουλου "Συνάντηση" και "Εν Ιορδάνη". Ένα χρόνο μετά απέσπασε πολύ καλές κριτικές στο διπλό CD του Στέφανου Κορκολή «Ήλιος Θάνατος» και στη δουλειά του Nenad Jellic «Ήταν Μπόρα». Το πρώτο προσωπικό της album με τίτλο «Περιμένω» περιλαμβάνει και τη διασκευή του τραγουδιού "Αλλάχ" -ένας παλιός αυθεντικός αμανές του Νίκου Γούναρη. Το δεύτερο προσωπικό της δίσκο έχει τίτλο "Για το χατήρι μιας αγάπης". 


Σε έναν έρωτα μεγάλο
https://www.youtube.com/watch?v=psMhICcW3wo
Στίχοι: Μιχάλης Μπουρμπούλης Μουσική: Στάμος Σέμσης Εκτέλεση: Μαρία Σπυροπούλου

Έρωτα πως με γέλασες
https://www.youtube.com/watch?v=LWSFiMV8C_A
Στίχοι: Φίλιππος Γράψας
Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος
Εκτέλεση: Μαρία Σπυροπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες