23/6/18

Τρία διάσημα (τηλεοπτικά) κατοικίδια

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα σκυλιά, τα συμπαθή αυτά τετράποδα άθελα τους κλέβουν την δόξα από τa αφεντικά τους. Στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα πέντε νομίζω είναι οι σκύλοι που μένουν στην μνήμη μας.

No 1:  Η "Τερέζ" 
Το "γλυκό Τερεζουλίνι" της ηθοποιού Άννας Κουρή των "Μεν και δε". Μετά από χρόνια σε 'ένα σχετικό αφιέρωμα για την σειρά μάθαμε πως το σκυλί έπαιρνε και ένα συμβολικό μισθό για τις υπηρεσίες του [1]. Το σκυλί έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια..

No 2: Ο "Μικές" 
Ο Μικές έχει μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία και άνεση στο φακό κα τα φλας αφού είναι ο σκύλος της παρουσιάστριας Μαρίας Μπακοδήμου και έχει εμφανιστεί αρκετές φορές. Ο Μικές είναι περίπου 12 ετών.


No 3: "Η Σαρδέλα"

"Η Σαρδέλα" ήταν το σκυλί του 
Στάθη Παναγιωτόπουλου των "Ράδιο Αρβύλα". Το σκυλί έχει πεθάνει.







Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και σε δύο άλλα σκυλιά που έκλεψαν και αυτά τις εντυπώσεις."Λίο", ήταν το προεδρικό σκυλί του Νίκου Αναστασιάδη, το οποίο του είχαν δωρίσει οι δύο κόρες του μετά την εκλογή του στο ανώτατο αξίωμα το 2013. Δυστυχώς δεν έζησε πολύ αφού κάποιος ασυνείδητος από την προεδρική του φρουρά τον πάτησε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. "Ο Λουκάνιος" ήταν ένα αδέσποτο των Εξαρχείων και των διαδηλώσεων. "Ο Λουκάνικος" έγινε ακόμη και πρωτοσέλιδο στους New York Times ενώ όταν πέθανε έγραψαν ακόμη και ειδικά άρθρα και τραγούδια γι΄ αυτόν.





Ο Λουκάνικος
https://www.youtube.com/watch?v=TASsYD5ER8k
Στίχοι-Μουσική-Ερμηνεία: Χρήστος Δενδρινός





Η ζωή ενός σκύλου
https://www.youtube.com/watch?v=-KXbYXdk4-U
Στίχοι: Νίκος Μαλιάτσης Ράζος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες