16/9/14

Πέτρος Μπουσουλόπουλος

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είναι ηθοποιός. Ιδιαίτερα συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό από την συμμετοχή του, στην εξαιρετική σειρά του MEGA "Ευτυχισμένοι Μαζί". Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα από γονείς στρατιωτικούς. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και κιθάρας στο Ωδείο Τέχνης Γ. Φακανάς. Η συμμετοχή του σε ένα μιούζικαλ, τον έκανε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Το 2007 αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή Θεμέλιο του Ν. Βασταρδή. Έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο του μουσικό cd single με τίτλο "Η αγάπη μου ένα βράδυ",το οποίο κατάφερε να γίνει χρυσός δίσκος. Ενώ ακολούθησε το αλμπουμ "Ένα ξύπνημα μαζί σου". Πολύ καλή παρουσία είχε και στο "Πόλεμος των Άστρων".

Γιορτή αγάπης (Θέλω στο χιόνι να κυλιστώ)
https://www.youtube.com/watch?v=9IPr3kYVlV8
Στίχοι: Ρένα Ρίγγα Μουσική: Βασίλης Καραγιάννης
Εκτέλεση: Πέτρος Μπουσόπουλος


Πάλι απ΄ την αρχή
https://www.youtube.com/watch?v=fJ5d0tRnZaU
Στίχοι: Ρένα Ρίγγα Μουσική: Βασίλης Καραγιάννης
Εκτέλεση: Πέτρος Μπουσόπουλος




"Σήμερα αγόρασα το cd και τα σπάει....το πάλι από την αρχή είναι ωραίο στο cd στην electric version." IGUANA6626

5 σχόλια:

  1. Ευτυχισμένοι μαζί

    Ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά, η οποία προβλήθηκε στο κανάλι Mega. Η σειρά αποτελείται από 61 επεισόδια, τα οποία χωρίζονται σε δύο κύκλους (30 επεισόδια ο πρώτος και 31 ο δεύτερος), καθώς επίσης και από ένα ειδικό επεισόδιο σε μορφή τηλεταινίας. Η σειρά αποτελεί διασκευή της ισπανικής σειράς Los Serrano από τη Ρένα Ρίγγα.

    Περίληψη
    1ος κύκλος
    Η ιστορία αρχίζει με τον γάμο της Ελένης και του Διονύση. Ο Διονύσης είναι ιδιοκτήτης μιας μπυραρίας και είναι χήρος με 3 αγόρια (Μάρκος, Θανάσης και Γιαννάκης), ενώ η Ελένη είναι δασκάλα και ζωντοχήρα με 2 κόρες (Εύα και Φίφη)[2]. Ο Διονύσης και η Ελένη είχαν ερωτευτεί στην εφηβεία τους αλλά η Ελένη έφυγε για σπουδές στη Θεσσαλονίκη και παντρεύτηκε τον Αντώνη Παλαιολόγο, όπως τo ίδιο έκανε και ο Διονύσης. Ο Διονύσης και η Ελένη αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες, κυρίως με τον Θανάση και τη Φίφη, οι οποίοι βρίσκονται συνέχεια σε κόντρα. Η Ελένη είναι επίσης δασκάλα στο σχολείο της γειτονιάς που φοιτούν όλα τα παιδιά της οικογένειας[2] (στο επεισόδιο 22) κάνει την εμφάνιση της η Αφρούλα η οποία κάνει μετεγγραφή στο ίδιο σχολείο και γίνεται η κολλητή της Εύας.

    2ος κύκλος
    Ο 2ος κύκλος ξεκινά με ερωτικές περιπέτειες του Μάρκου και της Εύας, κάνοντας εμφανή τον έρωτα τους και προκαλώντας τις αντιδράσεις του Διονύση.(στις αρχές του κύκλου) ο Μήτσος(κολλητός του Μάρκου)και η Αφρούλα(κολλητή της Εύας)τα φτιάχνουνε παρασυρώμανοι από τους φιλούς τους.Παρ' ολ' αυτά, ενώ ο Μάρκος βρίσκεται στο στούντιο με σκοπό να προβάλει τα τραγούδια του, η Εύα αρχίζει να βγαίνει με τον Άλεξ. Όταν χωρίζει με τον Άλεξ, η Εύα και ο Μάρκος τα ξαναφτιάχνουνε, αλλά εξαιτίας της παρέμβασης της Ελένης, ο Μάρκος αποχωρεί για το Λονδίνο. Όταν επιστρέφει, μαθαίνει πως ο Μήτσος (κολλητός του Μάρκου) και η Εύα είχαν φιληθεί και το θεωρεί προδοσία. Τη λύση φέρνει η εμφάνιση της Τζίνα και του Αμπντούλ (φίλοι του Μάρκου από την Αγγλία) και ο Μάρκος τα ξαναφτιάχνει με την Εύα. Ο Σπύρος αποφάσισε να παντρευτεί επιτέλους - μέχρι τότε ήταν εργένης - με την καθηγήτρια των θρησκευτικών, Αγλαΐα. Παράλληλα, ο Διονύσης αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς η Ελένη δεν του λέει ότι είναι έγκυος. Επίσης, οι σχέσεις της Βίκυς (υποδιευθύντρια του σχολείου) και του Μάκη (φαναρτζής και κολλητός των Μαυροτσουκαλέων) χειροτερεύουν, ωστόσο, η Βίκυ μένει έγκυος - αυτό γίνεται γνωστό στο τελευταίο επεισόδιο. Μετά τον γάμο του Σπύρου και της Αγλαΐας αναμενόταν ο γάμος του Μάρκου και της Εύας. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, ο Μάρκος ζητά απ' την Εύα να φύγουν για να μάθει πως να την κάνει ευτυχισμένη. Μετά (στην τηλεταινία), ο Μάρκος επιστρέφει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αφού άφησε πρώτα την Εύα έγκυο. Η Εύα, η Ελένη και η Βίκυ γεννάνε, αλλά τα ονόματα των παιδιών δεν κατονομάζονται. Ο Θανάσης και η Φίφη συνεργάζονται μερικές φορές. Ο Φώτης, από υπάλληλος της μπυραρίας, γίνεται ιδιοκτήτης της. Η ιστορία λήγει με ένα οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι των Μαυροτσουκαλέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες