10/8/15

Οι 3 καλύτεροι Έλλληνες Youtubers

Οι καλύτεροι Youtubers δεν μετρούνται ούτε με το πόσους subscribers έχουν ούτε με πόσα likes έχουν. Προτοτυπία - Φαντασία - Εξειδίκευση

1. Σαν πρόδρομος του είδους αυτού μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Ο MO oMikrosOmonoiatis ήταν το δημιούργημα του V.I.P. της σελίδας apoel.net το οποίο κράτησε 4 σεζον με τεράστια επιτυχία (2009-2012). Πατέρας Ομονιάτης και παππούς και εγγονός λαστιχάρης. Ήταν κουκλοθέατρο υψηλοτάτου επιπέδου για καθαρά οπαδική ποδοσφαιρική ψυχαγώγηση. Πάρα πολύ γέλιο, εξαιρετικό σενάριο και σκηνοθεσία, επικαιρότητα, τσιαττιστά, τραγούδια, καλαμπούρι, παιχνίδια, ταξίδια... Μοναδικό και ανεπανάληπτο. 
https://www.youtube.com/user/vipapoelnet

2. Ο 2J
Ο Γιώργος Ιωάννου είναι ο πιο πετυχημένος Έλληνας Youtuber. Είναι και αυτός Κύπριος και έχει καταφέρει να "φτιάξει" πάνω στον χαρακτήρα του τρείς ή τέσσερις ακόμη χαρακτήρες-περσονες του εαυτού του (Τον εαυτό του ως 2J, τον Βλάκα, τον 1J και τον 3J). Δουλεύει εξαντλητικά παρουσιάζοντας διαρκώς το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχει δύο κανάλια στο Youtube αλλά περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο μπορείτε να βρείτε στο:  http://mousikovlog.blogspot.com/2015/03/2j.html (Δείτε και τα comments songs του)


 

3.Ο MIKEIUS - ΜΠΡΑΦ 
Το πραγματικό όνομα του Mikeius είναι Μιχάλης και το λογότυπο του Braf που χρησιμοποιούσε ήταν αλλουνού γι΄ αυτό και το σταμάτησε. Στην αρχή-αρχή ονομαζόταν Σκεπτόμενος Κάφρος και κάλυπτε το πρόσωπο του με μια μάσκα αργότερα όμως την άφησε. Καταπιάνεται με όλα τα βασικά ζητήματα που επηρεάζουν τον σύγχρονο ανθρωπο με τεράστιο προτέρημά του τη χρήση της πειθούς. Εσχάτως έγινε μέλος των Comedy Lab GR συνεργαζόμενος και με τον Μαλιάτση. Αξίζει να δείτε και τα "Θάψε το σενάριο". Εξαιρετική είναι και η συνέντευξη του στο SKAI στον Κ.Μπογδάνο αλλά και το  What The Fact?!https://www.youtube.com/user/MikeiusOfficial

Ενδιαφέρον έχουν και οι Vibrator Production, Weirdo, Jeremy, Tsach και Mariglen. Τέλος δεν επέλεξα youtubers με gaming ή travel vlogs κανάλια.

Οι τρεις καλύτερες Ελληνίδες Youtubers
http://mousikovlog.blogspot.com.cy/2016/03/youtubers.html

Μ.Ο - Series 3 -Episode 30
https://www.youtube.com/watch?v=y1eRYwvfKNU
Μια ρεμπέτικη διασκευή του  "Ήσουνα τι ήσουνα" από τον ρεμπέτη τον M.O για τα επινείκια του 21ου πρωταθλήματος του θρύλου. To theme song είναι Hasta Siempre Comandante (Στίχοι: Δέσποινας Φορτσέρας)

The All-time classic
https://www.youtube.com/watch?v=JFvswtTrEGM
https://www.youtube.com/watch?v=0Z06aVZuizw

2 σχόλια:

  1. To YouTube είναι ένας δημοφιλής διαδικτυακός τόπος, ο οποίος επιτρέπει αποθήκευση, αναζήτηση και αναπαραγωγή ψηφιακών ταινιών.

    Δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2005[1] και το Νοέμβριο του 2006 ονομάστηκε από το περιοδικό Time "Invention of the Year 2006" (Η Εφεύρεση του 2006). Τον Οκτώβριο του 2006, η εταιρεία αγοράστηκε από την Google με ανταλλαγή μετοχών αξίας 1,65 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί ως θυγατρική της Google. Η εταιρία εδρεύει στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνια, και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Adobe Flash Video για να εμφανιστεί μια μεγάλη ποικιλία από το περιεχόμενο φτιαγμένο από χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των κλιπ ταινιών, κλιπ τηλεόρασης, βίντεο και μουσικής, καθώς και ερασιτεχνικό περιεχόμενο, όπως το video blogging και σύντομα πρωτότυπα βίντεο. Μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο YouTube έχει φορτωθεί από τα άτομα, αν και μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων των CBS, BBC, Vevo και άλλες οργανώσεις παρέχουν ορισμένο από το υλικό τους μέσω του site, ως μέρος του προγράμματος εταιρικής σχέσης YouTube.

    Όλοι μπορούν να βλέπουν τις αποθηκευμένες ψηφιακές ταινίες (βίντεο), ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να αποθηκεύουν απεριόριστο αριθμό ταινιών με χρονικό όριο δεκαπέντε λεπτών το κάθε βίντεο. Μαζί με τις ταινίες φαίνεται και ο αριθμός των μελών που τις έχουν δει, ώστε να φαίνονται ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς. Επίσης ένας χρήστης μπορεί να πει αν του αρέσει ένα βίντεο ή όχι. Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να αφήσουν σχόλια στο κάθε βίντεο και να πατήσουν το κουμπί "Μου αρέσει" καθώς επίσης και να βαθμολογήσουν και να απαντήσουν τα σχόλια άλλων χρηστών.

    Μη εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τα βίντεο, ενώ οι εγγεγραμμένοι χρήστες επιτρέπεται να ανεβάσουν απεριόριστο αριθμό βίντεο. Βίντεο που θεωρούνται ότι περιέχουν δυνητικά προσβλητικό περιεχόμενο είναι διαθέσιμα μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες 18 και άνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιστορία της εταιρείας

    Το YouTube ιδρύθηκε από τους Τσαντ Χάρλεϊ, Στηβ Τσεν και τον Τζουντ Καρίμ, οι οποίοι ήταν όλοι πρώην υπάλληλοι της PayPal. Ο Χάρλεϊ σπούδασε σχεδιασμό(Designers), και ο Τσεν με τον Καρίμ σπούδασαν πληροφορική μαζί στο Πανεπιστήμιο του Ιλλινόης της Ουρμπάνας.

    Σύμφωνα με μια ιστορία που έχει συχνά επαναληφθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Χάρλεϊ και ο Τσεν ανέπτυξαν την ιδέα για το YouTube κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του 2005, αφού είχαν βιώσει δυσκολία στην κοινή χρήση ενός βίντεο, για έναν πυροβολισμό σε ένα πάρτι στο διαμέρισμα του Τσεν στο Σαν Φρανσίσκο. Ο Καρίμ ο οποίος είχε παρέστη το κόμμα αρνήθηκε ότι είχε συμβεί, αλλά ο Τσεν σχολίασε ότι η ιδέα για το YouTube ιδρύθηκε μετά από ένα πάρτι.

    O Καρίμ είπε ότι η έμπνευση για το YouTube εμφανίστηκε για πρώτη φορά από το ρόλο της Τζάνετ Τζάκσον στο περιστατικό του 2004, όταν το στήθος της είχε εκτεθεί κατά την εκτέλεση της, και αργότερα από το τσουνάμι στον Ινδικό Ωκεανό το 2004. Ο Καρίμ ο οποίος δεν μπορούσε να βρει εύκολα βίντεο κλιπ της, για κάθε εκδήλωση σε απευθείας σύνδεση, τον οδήγησε στην ιδέα του σάιτ και στον διαμοιρασμό βίντεο.Ο Χάρλεϊ και ο Τσεν είπε ότι η αρχική ιδέα για το YouTube ήταν μια έκδοση βίντεο από μια online dating υπηρεσία, και είχε επηρεαστεί από την ιστοσελίδα Hot or Not.

    Το YouTube ξεκίνησε ως ένα εγχείρημα που χρηματοδοτείται από την εκκίνηση της τεχνολογίας, κυρίως από 11,5 εκατομμύρια δολάρια επενδύσεων από την Sequoia Capital από το Νοέμβριο του 2005 έως τον Απρίλιο του 2006. Στις αρχές τα κεντρικά γραφεία του YouTube βρίσκονταν πάνω από μια πιτσαρία και πάνω από ένα ιαπωνικό εστιατόριο στο Σαν Μάτε, στην Καλιφόρνια. Η ονομασία του τομέα www.youtube.com ενεργοποιήθηκε την 14η Φεβρουαρίου του 2005, και ο δικτυακός τόπος αναπτύχθηκε κατά τους επόμενους μήνες.

    Το πρώτο βίντεο από το YouTube, με τίτλο "Me at the zoo", δείχνουν τον συνιδρυτή Τζουντ Καρίμ στο Diego Zoo San. Το βίντεο αναρτήθηκε στις 23 Απριλίου του 2005, και ακόμα προβάλεται στην ιστοσελίδα με πάνω από 25 εκατομμύρια προβολές.

    Πηγές εσόδων

    Η συντριπτική πλειοψηφία των βίντεο στο YouTube είναι ελεύθερα για παρακολούθηση χωρίς συνδρομή άλλα υποστηρίζονται από διαφημίσεις.

    Τον Μάιο του 2013, το YouTube εισήγαγε ένα σύστημα συνδρομητικών καναλιών με τιμές που κυμαίνονται από $0,99 έως $6,99 το μήνα. Η κίνηση θεωρήθηκε ως μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί με άλλους παρόχους online υπηρεσίες βίντεο, όπως το Netflix και Hulu.
    Προστατεύομενο από πνευματικά δικαιώματα υλικό

    Κατά τη στιγμή της φόρτωσης ενός βίντεο, οι χρήστες του YouTube δέχονται ένα μήνυμα που τους ζητάει να μην παραβιάζουν τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
    Content ID

    Τον Ιούνιο του 2007, το YouTube ξεκίνησε δοκιμές ενός συστήματος για την αυτόματη ανίχνευση από τα βίντεο που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα.

    Επισκεψιμότητα
    Σύμφωνα με το YouTube, το 2014 ανέβαιναν 300 ώρες νέου βίντεο κάθε λεπτό,[3] τρεις φορές περισσότερο σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος[4] ενώ τα τρία τέταρτα του υλικού προέρχεται εκτός Η.Π.Α..Η ιστοσελίδα είχε 800 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες το μήνα. Υπολογίζεται ότι το 2007 το YouTube κατανάλωνε όσο εύρος ζώνης κατανάλωνε ολόκληρο το ίντερνετ το 2000. Σύμφωνα με τους ανεξάρτητους παρόχους στοιχείων επισκεψιμότητας Alexa και SimilarWeb, το YouTube ήταν η τρίτη σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα στον κόσμο τον Ιούνιο του 2015. Η SimilarWeb επίσης κατατάσει το Youtube ως την κορυφαία σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα τηλεόρασης και βίντεο παγκόσμια, προσελκύοντας περισσότερους από 15 δισεκατομμύρια επισκέπτες ανά μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες