28/3/16

Δήμητρα Ματσούκα

Η ερωτική Δήμητρα Ματσούκα γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1974 στην Αθήνα και είναι μια από τις πιο σέξυ γυναίκες ηθοποιούς στην Ελλάδα. Την πρώτη της εμφάνιση στο χώρο της υποκριτικής την έκανε στην ταινία του Ν. Βολονάκη "Η μικρή μας πόλη" ενώ παράλληλα με τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη αρχίζει τις εμφανίσεις στην τηλεόραση με της σειρές "Ανατομία ενός εγκλήματος", και "Τμήμα ηθών". Το 1998 συμμετείχε στη σειρά του Νίκου Κουτελιδάκη "Είμαστε στο αέρα". Ιδιαίτερα δημοφιλής έγινε από τη σειρά "Κάτι τρέχει με τους δίπλα" (2000). Ακολούθως πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά "Δούρειος ίππος" καθώς και στη σειρά "Στο δρόμο της καρδιάς". Τρία χρόνια αργότερα επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σειρά "Ξεχασέ με" στο πλευρό των Γιώργου Κιμούλη και Αλκη Κούρκουλου. .

Σε ένα διάλειμμα από την τηλεόραση ασχολείται με το θέατρο και εντάσσεται στην ομάδα του Κρατικού θεάτρου κάνοντας παραστάσεις στο Εθνικό, περιοδείες με στάσεις όπως την Επίδαυρο και την Αρχαία Ολυμπία και διάφορες άλλες παραστάσεις. Μεταξύ αυτών και η συμμετοή τους με τους Άγαμους Θύταις.

Στον κινηματογράφο, πήρε ρόλο στην πολυβραβευμένη ελληνική ταινία, "Ελ Γκρέκο", ενώ τιμήθηκε με το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου στα κρατικά βραβεία κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη για τη συμμετοχή της στην ταινία εποχής "Σκλάβοι στα δεσμά τους". Το 2008 επιστρέφει στην τηλεόραση με μια ακόμη σειρά εποχής, "Τα ματωμένα χώματα" της Διδώς Σωτηρίου. Το 2010 και μετά από αρκετές θεατρικές παραστάσεις επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σειρά "Κούκλες". Tέλος έχει παίξει και σε video clips.

Ένα σπίτι καίγεται
https://www.youtube.com/watch?v=lugEeHo6D_0
Στίχοι: Εύη Δρούτσα Μουσική: Τριαντάφυλλος
Εκτέλεση: Δήμητρα Ματσούκα
Πρώτη Εκτέλεση: Νατάσα Θεοδωρίδου
Από τη σειρά "Κάτι τρέχει με τους δίπλα"Πάω να πιάσω ουρανό
https://www.youtube.com/watch?v=VuN5j5M3hwc 
Στίχοι-Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Εκτέλεση: Δήμητρα Ματσούκα
Πρώτη Εκτέλεση: Ελευθερία Αρβανιτάκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες