16/9/18

Τα τρια καλύτερα ελληνικά ντουέτα στο youtube

Τα καλύτερα ελληνικά ντουέτα στο youtube

Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό πάρα πολλοί youtubers εκτός από το να προσκαλούν τους αγαπημένους τους, τα μέλη της οικογένειας τους, τους φίλους τους κλπ συνεργάζονται τακτικά και με άλλους συναδέλφους τους youtubers ανταλλάζοντας "γκεστ" εμφανίσεις ο ένας στο κανάλι του άλλου, πλέον όμως η νέα μόδα επιτάσσει ότι οι φίλοι (ή youtubers που έγιναν στην πορεία φίλοι) ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν από κοινού ένα κανάλι.  

σ.σ. Δεν θα αναφερθώ καθόλου για κανάλια όπως το Comedylab ή το Netwix ή και άλλα παρόμοια γιατί η συνεργασία τους ξεκίνησε με διαφορετική βάση και πολλά πρόσωπα κατά καιρούς αλλάζουν για να παραμείνει τελικά ίδια μόνο η επωνυμία. 

No1: Οι «Carrot Tards», η Σιλένα Τριβιζά και ο Αλέξανδρος Μάνος γνωρίστηκαν το 2006 όταν ήταν ακόμη σχολείο. Η φιλία τους αρχίζει ουσιαστικά στη Β' Λυκείου και η αποκορύφωση έρχεται τα τελευταία χρόνια. Η Σιλένα είναι ηθοποιός και ο Άλεξ έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες. Η επαφή τους με την ψηφιακή δημιουργία ξεκίνησε μέσω του blog τους, στο οποίο πρωτοαφιέρωσαν την κοινή τους αγάπη για τη φωτογραφία, σε συνδυασμό με την προσωπική τους αισθητική. Κάπου εκεί ένιωσαν την ανάγκη να πάνε όλο αυτό ένα βήμα παρακάτω και προέκυψε έτσι το YouTube. 


No2: Οι "Fraoules22" είναι Κατερίνα και η Αντωνία είναι δύο φίλες που έφτιαξαν αρχικά ένα κοινό κανάλι αλλά και η δύο πλέον έχουν και από ένα δικό τους ξεχωριστό κανάλι όπου η μεν Κατερίνα ασχολείται με beauty tips και vlogs και η δε Dodo Αντωνία με κωμικά σκετσάκια.  





No3: Οι "GirlsNextDoor" είναι οι φίλες της διπλανής πόρτας, η Δανάη και η Φαίη οι οποίες σχολιάζουν με δικό τους ευφάνταστο τρόπο την επικαιρότητα και άλλα δικά τους και όχι μόνο θέματα.






Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στους αδελφούς Ορφέα και Ορέστη Δούρβα. Το κανάλι τους, το "DourvasBros" είναι ένα καθαρά ανδρικό κανάλι.

Οι φίλοι
https://www.youtube.com/watch?v=V1myamtMAMQ
Στίχοι:  Γιάννης Πάριος
Μουσική:  Γιάννης Χριστοδουλόπουλος Εκτέλεση: Γιάννης Πάριος & Σταμάτης Γονίδης



Ηθικό δίδαγμα 
Η ανθρώπινη φιλία είναι ανεκτίμητη 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες