7/5/15

Ζέτα Μακρυπούλια

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός Ζέτα (πραγματικό όνομα: Ζωή Αγορίτσα Μακρυπούλια) γεννήθηκε το 1978 στον Βοτανικό και έκανε τα πρώτα βήματα της στην τηλεόραση σε ηλικία μόλις 13 ετών. Ξεκίνησε από τηλεοπτικές διαφημίσεις και συμμετείχε στην εκπομπή Ciao ANT1. Το 1992 συμμετείχε για πρώτη φορά σε video clip του Γιάννη Βασιλείου "Πρώτη σου φορά" ενώ αργότερα παρουσίασε και εκπομπή μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Το 1994 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και παρακολούθησε μαθήματα στο "Θέατρο των αλλαγών" ενώ έπειτα εργάστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές σαν βασική παρουσιάστρια αλλά και σαν ηθοποιός. Στην αισθηματική σειρά "Μόνο Εσύ" και στην κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη "Στο παρά πέντε" ήταν απλά εξαιρετική όπως επίσης και στην αστρολογικής φύσεως σειρά "Πόλεμος των Άστρων".

Μην με συγκρίνεις
https://www.youtube.com/watch?v=EH1KdgsKtao
Στίχοι-Μουσική: Κώστας Τουρνάς
Πρώτη Εκτέλεση: Καίτη Γαρμπή
Τραγούδι από την σειρά "Μόνο Εσύ" που ερμηνεύει εδώ η Ζέτα Μακρυπούλια.

"H Μάντια (Ζέτα Μακρυπούλια), είναι μια νέα ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία γνωρίζει τον Αλέξη, έναν γοητευτικό μουσικολόγο, που έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και ζει στο νησί πουλώντας κοσμήματα. Δύο διαφορετικοί κόσμοι σμίγουν κι ο έρωτας θα έρθει, όταν η Μάντια πηγαίνει στο νησί του Αλέξη, για να γυρίσει ένα video clip. Οι δύο αντίθετοι χαρακτήρες καταφέρνουν - μέσα από σπαρταριστά επεισόδια - όχι μόνο να βρουν την ισορροπία, αλλά και να διαπιστώσουν ότι δεν διαφέρουν και τόσο πολύ."
Φιλί, φιλί με λυτρώνεις
https://www.youtube.com/watch?v=_VaVgw9guK0
Στίχοι: Γιώργος Καπουτζίδης
Μουσική: Γιώργος Καπουτζίδης
Πρώτη Εκτέλεση: Ζέτα Μακρυπούλια

  
"Αμαλία Αντωνοπούλου: (Ζέτα Μακρυπούλια): Η εγγονή της διαχειρίστριας της πολυκατοικίας που μένει ο Σπύρος (Καπουτζίδης). Αν και κωμικός χαρακτήρας με έφεση στην ατσαλοσύνη και τις γκάφες, στη σειρά λειτουργεί σαν απο μηχανής θεός ενώ φαίνεται ότι έχει ένα πλούσιο παρελθόν -το οποίο θα αποκαλυφθεί σε επόμενα επεισόδια. Κατάγεται από την Τρίπολη και μιλά με το χαρακτηριστικό παλαιοελλαδίτικο Νι και Λι. Η φωνή της ακούγεται στο ρόλο του αφηγητή παρουσιάζοντας μια παντογνωσία για το μέλλον της ιστορίας. Παράλληλα είναι και από τους πιο αινιγματικούς και πολυσυζητημένους ήρωες της σειράς και πολλές θεωρίες έχουν αναπτυχθεί για το ρόλο της."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες