1/10/15

Ζ.Ν. ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

Μέλη
Τάκι Τσαν (Παναγιώτης Στραβαλέξης)
Μηδενιστής (Παναγιώτης Μπουγάς)
Υποχθόνιος (Αναστάσιος Καρακώστας)
Καταχθόνιος (Λάζαρος Καρακώστας)
Χαρμάνης (Βασίλης Χατζηδιάκος)

Είδος: Hip-Hop

Παρουσία: 1997-2010, 214--

Οι Ζωντανοί Νεκροί (ΖΝ) είναι ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα στην ιστορία του ελληνικού hip hop και εισηγητές του battle rap στην Ελλάδα. Αποτελούνται από τον Τάκι Τσαν, τον Μηδενιστή, τους αδελφούς Χθόνιους και τον Χαρμάνη. Χωρίς ποτέ να επιβεβαιώσουν επίσημα ότι διαλύθηκαν (αν και πάντα υπήρχαν τέτοιου είδους φημες), το 2015 οι μαγική πεντάδα επανέρχεται με τον πολυαναμενόμενο Δεύτερο Τόμο.

Πρώτος τόμος (Φυλακές Ανηλίκων)
https://www.youtube.com/watch?v=YcgnsX1QkqM


"Όπως βλέπω τελειώσατε τον κύκλο της σωφρονηστικής σας τιμωρίας. Τώρα λοιπόν που θα βγείτε στην κοινωνια των ανθρώπων ξανά, κανονικά θα έπρεπε να σας ευχηθώ καλή σταδιοδρομία, αυτό όμως είναι αδύνατον, γιατί όλοι σας είστε αποβράσματα της κοινωνίας γεννημένοι κλεφτες, καθάρματα, αμαρτωλοί του κερατά. Πάλι εδώ θα ξαναγυρίσετε." https://www.youtube.com/watch?v=g3nWAgcB5TY

Ας το να γνωστοποιηθεί
https://www.youtube.com/watch?v=weLpeuWwULA


1 σχόλιο:

  1. Φυλακές ανηλίκων είναι ο τίτλος μίας ελληνικής κινηματογραφικής ταινίας του 1982, σε σενάριο Γιώργου Μυλωνά και σκηνοθεσία Ντίμη Δαδήρα. Η ταινία προβλήθηκε τη σεζόν 1982-1983,έκοψε 122.742 εισιτήρια και ήρθε 12η ανάμεσα στις 48 ταινίες της σεζόν.

    Πρωταγωνιστές

    Θέμης Μάνεσης, Σπύρος Ιωάννου, 'Αγης Γυφτόπουλος, Νικήτας Αστρινάκης, Γιώργος Πετρόχειλος, Ηλίας Κακλαμάνης, Νίκος Σταγόπουλος, Γιώργος Ματαράγκας, Κώστας Μακέδος, Γιώργος Φλώρος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Λευτέρης Γυφτόπουλος, Νίκος Τσαχιρίδης, Γιώργος Οικονόμου, Αρτέμης Μάτσας, Γιάννης Φύριος, Χριστόφορος Ζήκας, Μέλπω Ζαρόκωστα, Μίτση Κωνσταντάρα, Ζωή Βουδούρη, Λιάνα Θάνου, Κάτια Δελή, Ντόρα Χατζηγιάννη

    Διάρκεια: 100 λεπτά

    Υπόθεση της ταινίας

    Ο Στέφανος,ο Γιώργος,ο Νώντας και ο Χρήστος είναι τέσσερις νεαροί που ζουν στον κόσμο των μπουφάν και των disco.Κάποια μέρα αποφασίζουν να βουτήξουν μία τσάντα με τρία εκατομύρια.Εκεί όμως πέφτουν πάνω στην αστυνομία και καταλήγουν στις φυλακές ανηλίκων. Μέσα στις φυλακές θα γνωρίσουν το κύκλωμα που ελέγχει τους φυλακισμένους και θα υποστούν τη βία και τη σκληρότητα αυτών που κάνουν κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες