30/11/15

STAVROS FLATLEY


Το 2009 δύο Κύπριοι της Αγγλίας, ο 40χρονος Δημήτρης Δημητρίου και ο 12χρονος γιoς του, o Μιχαλάκης δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο διάσημο Bρετανικό σόου Britain's Got Talent. Ως όνομα για να τους αντιπρωσοπεύει επέλεξαν το "Stavros Flatley". Το "Flatley" ήταν για να παραπέμει στο διάσημο Αμερικανό χορευτή και δημιουργό των μιούζικαλ Lord of the DanceRiverdanceFeet of Flames και Celtic Tiger, Μάικλ Φλάτλει ενώ το "Stavros" για να μοιάζει με το φανταστικό εκείνο χαρακτήρα που έχει παρουσιάσει κατά τη δεκαετ'ια του ΄80 ο Άγγλος κωμικός Harry Enfield στο κωμικό σόου του στο Channel 4 όπως και στο μουσικό σόου Saturday Live. Ο "Stavros" υποτίθεται ότι ήταν Έλληνας ιδιοκτήτης kebab στην Αγγλία [1] [2]. Τελικά το κυπριακό χορευτικό ντουέτο έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό τερματίζοντας τελικά στην πολύ τιμητική τέταρτη θέση. 

Οι "Stavros Flatley" ξεκίνησαν την "καριέρα" τους όταν ο Δημήτρης -ιδιοκτήτης ενός ελληνικού εστιατορίου στο Βόρειο Λονδίνο με πολύ κακή ποιότητα- το χρησιμοποίσε μαζί με τον γιο του σαν act για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. Πράγμα που και τους έσωσε.   

Τέλος να πούμε ότι μετά την επιτυχία τους στο Britain's Got Talent εμφανίστηκαν και σε άλλα τηλεοπτικά σόους όπως το Sugar Free Farm ή και το BGT: The Champions.

Stavros Flatly - BGT 2009 - AUDITION
https://www.youtube.com/watch?v=iyvzBGwD1vs


Legendary Stavros Flatley get Simon Cowell's Golden Buzzer!
https://www.youtube.com/watch?v=-_ou2tKKA3U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες